Sunt Jocurile Lego Potrivite Pentru Adolescenti ?

Jucariile LEGO au fost populare in societate inca de la lansarea companiei. Ideea de joaca prin cosntructia diferitelor lucrui, case, masini, avioane si alte creatii a fost fascinanta intotdeauna si ne-a capturat imaginatia. De fapt LEGO a fost singura companie care si-a mentinut pretul pozitiv al actiunilor inca de la lansare. Asta ar trebui sa demonstreze ca LEGO, o companie foarte stabila, nu lucreaza decat cu produse de cea mai buna calitate si ofera ce are mai bun copiilor, adolescentilor si adultilor.
Gasirea cadoului perfect pentru un adolescent  poate fi foarte dificila.  Sunt sanse mari ca macar odata in viata sa-i fi placut sa construiasca ceva si sa scoata la iveala partea lui creativa. Chiar daca nu s-au jucat cu LEGO inainte, probabil si-au imaginat diferite scenarii de joaca sau scenarii cu jucarii, sau au construit ceva la un moment dat. Jucariile LEGO sunt diferite de alte jocuri de constructive pentru ca sunt tematice. Astea fiind spuse, decizia de a cumpara un set LEGO pentru un adolescent tine doar de personalitatea lui si de ceea ce-i place sa faca mai mult.
Seturile de constructive LEGO vin intr-o vasta varietate de categorii. De exemplu doua dintre cele mai populare seturi LEGO sunt  LEGO Star Wars si LEGO City. Setul LEGO Star Wars este exact ce pare, mimica saga Star Wars si serialul TV. In general produsele contin nave spatiale si caractere din filme. Setul LEGO City are in componenta lui cladiri si lucruri asociate cu viata de zi cu zi dintr-un oras cum ar fi constructia unui drum, hoteluri, diferite tipuri de cladiri. Mai exista si alte seturi, de fapt exista peste 20 de categorii diferite de seturi LEGO. Gasirea unui set LEGO pentru un adoloscent nu e dificila, dar trebuie cautat in amanunt si gasit un set care se potriveste cel mai bine cu personalitatea lui.
De exemplu, daca adolescentul este fata, atunci ar trebui sa se ia in considerare cumpararea unui set care contine flori, rochii sau alte materiala care sunt asociate cu fetele. Pentru baieti se poate cumpara orice categorie de LEGO, LEGO Star Wars, City sau altele. Depinde de varsta pe care o are adolescentul, pesonalitatea acestuia, dar nu este recomandat sa se cumpere seturi care sunt prevazute pentru varste mai mici.
Daca va uitati pe cutia unui joc LEGO, in magazine sau pe internet, veti vedea in partea stanga varsta recomandata pentru respectiva jucarie. Daca varsta de pe cutie sugereaza ca unui copil intre 13 si 19 ani i-ar placea, atunci ati gasit cadoul perfect pentru Craciun sau ziua de nastere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.