Te plictisesti pe internet? Joaca Zuma!

Foarte multi internauti mai baga din cand in cand si cate un joc online. Nu neaparat pentru ca ar fi pasionati de acest tip de jocuri ci pur si simplu pentru a se relaxa. Iar Zuma este unul dintre cele mai accesate jocuri online. Desi este un joc simplist, fara cerinte grafice foarte mari, Zuma a acaparat milioane de oameni iar in anul 2004 cei de la RealArcade au desemnat Zuma drept “Jocul Anului”.

Zuma este in esenta sa un joc din categoria “puzzle”. Insa este mult mai dificil si mai antrenant decat plictisitorul joc de puzzle pentru ca vine cu o limita de timp iar, pe deasupra, e incredibil de interactiv. Zuma a fost dezvolatat de cei de la PopCap Games si a devenit in scurt timp extrem de apreciat. Popularitatea acestui joc online a fost nesperata iar in anul 2009 a aparut o noua versiune – Zuma’s Revenge!. Un an mai tarziu Zuma Blitz si-a facut intrarea pe Facebook pentru ca, in prezent, acest joc sa fie disponibil si in Android sau Mac OS X.

Logica ce sta la baza acestui jocurilor online din categoria de jocuri zuma este extrem de simpla.  Trebuie doar sa potrivesti obiectele de aceeasi culoare pentru a trece la nivelul urmator. Dar in practica nu e ca in teorie si drept consecinta Zuma iti va da mari batai de cap intrucat la nivelele superioare va fi nevoie sa iti construiesti adevarate strategii. Desi simplu, jocul te solicita foarte mult mai ales ca in unele situatii va trebui sa memorezi pozitia anumitor obiecte. Asa ca in cazul in care te plictisesti pe internet, Zuma poate fi o solutie foarte nimerita de a te destinde pret de cateva clipe. Doar ca acele cateva clipe se vor transforma mai mult ca sigur in cateva ore pentru ca Zuma este un joc online ce te va fascina imediat. Daca nu stii unde poti juca Zuma, poti incerca www.joaca-jocuri.com, un site ce dispune de sute de jocuri amuzante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.