Afla cine este Sue si unde putem gasi jocuri cu ea

Sue e o adolescenta de aproximativ 12 ani cu o multitudine de talente, pe langa cel principal de a canta, o fata extrem de draguta si prietenoasa, care se bucura de viata in fiecare zi alaturi de amicii ei numerosi. Daca nu ti-ai dat deja seama despre cine vorbim, afla ca e vorba de starul unui serial de animatie ce e difuzat undeva prin Asia de sud vest. Nu vorbim asadar de o persoana adevarata. Chiar daca are o varsa frageda, Sue se poate mandri si cu un prieten, pe nume Bin, cu care mai iese cateodata la suc sau la o ciocolata calda. Doar atunci cand ii permite timpul, pentru ca ea e o fata extrem de ocupata, cu cel putin doua concerte pe zi, sase zile pe saptamana.

Pe langa serial, Sue e o prezenta des intalnite si in jocurile de pe internet. Aceste jocuri sue au avut parte de o explozie de popularitate in anul 2008, cand serialul a inceput sa fie popularizat si in Europa sau America, pe langa Asia. Nu vei gasi doua asemenea aplicatii care sa fie asemenatoare. Exista multe subiecte care sunt abordate, fiecare dintre ele fiind diferite. Singurul element comun al acestora il reprezinta faptul ca sunt in cele mai multe cazuri teme care s-ar incadra perfect intr-un camp al activitatilor specifice fetitelor si fetelor. De exemplu gradinarit, gatit, sau imbracatul cat mai la moda.

Singurul lucru care ar putea fi reprosat acestor jocuri il reprezinta calitatea grafica. De cele mai multe ori, ea nu e prea ridicata. Dar probabil ca ar fi fost deja prea mult sa cerem si subiecte interesante, si un numar cat mai ridicat de jocuri si sa avem pretentii la o grafica extraordinara. Programatorii si-au facut fara doar si poate datoria cat de bine au putut. Incearca si tu aceste jocuri si spune-ne cat de mult ti-au intrat la suflet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.