Pokemon si jocurile online

Aparuti in anul 1996, in urma unei ingenioase creatii a lui Satoshi Tajiri, seria de pokemoni, in traducere monstri de buzunar, este o franciza a celor de la Nintendo. Pe langa celebrul personaj Mario, seria de jocuri video cu Pokemon pare sa fie ceea mai buna imagine Nintendo, la nivel mondial. Personajele principale ale acestor mici monstri de buzunar sunt Pikachu, Jigglypuff, Pichu, Mewtwo. Ei fac parte din cele 17 categorii de pokemoni existenti. Daca la inceput au fost doar 15 categorii, altele doua au fost adaugate pe parcurs, acestea fiind Dark și Steel .
Sub incercarea realizarii unui brand, printr-o replica celebra, „Gotta catch’em all!”, pokemonii au captivat tinerii sub 17 ani in totalitate.

Jocuri cu pokemoni pentru PC si consola

Prima aparitie a pokemonilor in piata din Europa s-a realizat in anul 1998, si a cuprins doua jocuri cu pokemoni de tip RPG, varianta pentru Game Boy, acestea fiind  Pokemon Red Version si Pokemon Blue Version. In aceasta varianta, personajul principal este Pichacu, el fiind alaturi de tine tot timpul jocului. Tot in acelasi an apar si Poker Stadium, varianta pentru Nintendo 64.
Cu un nou format , ce cuprinde peste 100 de pokemoni in plus fata de veriuniile din 98, generatia a doua de pokemoni apar video in Pokemon Gold Version si Pokemon Silver Version.
La foarte putin timp, apare si Pokemon Crystal Version, o versiune in care devine posibila alegerea personajului fie de sex masculin fie de sex feminin.
Incepand cu 2003, o alta serie de 135 pokemoni isi fac debutul, ajungandu-se la fabuloasa suma de 386 monstri de buzunar. Ei se pot gasi in jocurile Pokemon Ruby Version si Pokemon Sapphire Version.
Din 2007, o noua serie de jocuri cu pokemon apar, Pokemon Diamond Version și Pokemon Pearl Version, acestea cuprinzand, alaturi de cele 386 personaje deja existente, inca 107 noi.
Din 2011, se pot gasi pe piata jocurile Pokemon White Version și Pokemon Black Version, acestea cuprinzand un numar total de 649 pokemoni.
Cel mai cunoscut joc pe PC, este Pokemon Team Turbo.

Pokemoni in varianta jocurilor browser

Daca la capitolul jocuri cu pokemoni pentru PC, au aparut constant noi variante, nici in modul browser nu ducem lipsa de jocuri cu pokemon. Printre cele mai cunoscute sunt Pokemon Pinball, Pokemon Trading Card Game, Pokemon Diamond and Pearl sau Sort My Tiles Pokemon. Pentru anul 2013, o serie de aproximativ 40 de jocuri sunt anuntate oficial de catre developeri ca vor aparea. Astfel ca, pasionatii de astfel de jocuri nu se vor plictisi.

Jocuri de mobil cu pokemoni

Micutii monstri de buzunar, sunt prezenti si pe telefonul mobil, astfel ca Pokemon Crystal, Pokemon War sau Pokemon Ash And Mew pot fi gasite in in App Store gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.