Jocurile cu bile – printre cele mai jucate jocuri online

Daca lucrati intr-un birou cu acces la internet si aveti si norocul sa nu fiti monitorizat in continuu de vreun superior, va puteti considera norocosi deoarece aveti posibilitatea de a lua, din cand in cand, o pauza de cateva minute pentru o mica relaxare si destindere cu cateva jocuri online. Nu aveti nevoie de cine stie ce calculator, deoarece aceste jocuri nu folosesc foarte multe resurse, ci doar o conexiune decenta la internet. Desi seful dumneavoastra nu va fi foarte bucuros daca va va prinde ca va jucati in timpul serviciului, aceste pauze scurte va vor ajuta sa dati randament mult mai bun. Pauzele mici si dese, cheia marilor succese, nu-i asa?

Un joc extrem de popular la birou este celebrul Zuma. Scopul acestui joc este sa eliminati toate bilele aparute pe ecran, intr-un timp cat mai scurt, adunand cat mai multe puncte posibil. Treaba dumneavoastra este sa aruncati cu bile in cele deja existente si sa le uniti. Cand se lipesc mai mult de 3 bile de aceeasi culoare, acestea dispar si castigati puncte. La inceput, Zuma este foarte simplu, pana va prindeti cum sta treaba, insa cu fiecare nivel incheiat, gradul de dificultate creste usor usor devenind din ce in ce mai greu. Desi pare simplu, la un moment dat devine o adevarata provocare si va trebui sa transpirati putin daca vreti sa treceti mai departe.

Zuma a fost creat de compania PopCap Games. Poate fi jucat atat gratuit pe numeroasele site-uri de joculete flash, cat si cumparat, fiind disponibil pe mai multe platforme, printre care si telefon mobil sau PDA. O versiunea mai imbunatatita, Zuma Deluxe, exista si pentru Windows sau Mac OS. In 2004 acesta a fost numit „Jocul anului” de catre RealArcade. Se poate juca de asemenea si pe Facebook.

Zuma nu este singurul joc popular din categoria „jocuri cu bile„. Si jocurile de tip Bubble Shooter au bucata lor de faima. Asemeni celuilalt joc amintit, acestea au cam acelasi scop, si anume sa tragi cu bile sau baloane intr-o multitudine de alte bile pentru a le dobori si a obtine puncte. Sunt extraordinar de distractive si se regasesc sub mai multe titluri si forme.

Aceste joculete se gasesc pe toate drumurile si este un lucru extraordinar deoarece intotdeauna ar trebui sa avem la indemana cateva jocuri. Indiferent cat de simple sunt acestea, beneficiul creat este unul imens, ajutandu-ne sa trecem mult mai usor peste o zi grea de munca, eliberandu-ne, daca nu total, macar partial, de stresul cotidian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.