Trei titluri de jocuri noi 2013 pentru pc

Jocurile pentru PC sunt segmentul de pe aceasta piata care reprezinta principala sursa de venit pentru developeri, desi ei in prezent se concentreaza mai mult pe jocurile pentru console. Intrucat gamerii investesc sume destul de mari pentru placi video performante, ei sunt dispusi si sa plateasca echivalent pentru jocuri cu o grafica si un gameplay demne de a le pe pune in valoare achizitiile. Asadar, nu putem decat sa speram ca noile jocuri 2013 se vor ridica la inaltimea asteptarilor.

In acest articol vorbim despre trei dintre cele mai anticipate jocuri care se vor lansa anul acesta. Primul joc despre care vorbim este Eldre Scrolls online, joc de tip RPG multiplayer. Desi are multe elemente comune cu Skyrim, Oblivion sau Moronwind, are si cateva caracteristici care care il individualizeaza: de la diferente notabile precum imposibilitatea atacarii NPC-urilor friendly si pana la detalii marunte, cum ar fi faptul ca banii comerciantilor nu sunt nelimitati sau ca, lucru pe care fanii inraiti de RPG il vor considera ingrozitor, personajul nu se poate aseza pe un scaun.

Dota 2 este un alt joc pentru PC foarte anticipat de catre gameri, odata cu acesta lansandu-se al doilea episod din Dota, sau Defence of the Ancients. Jocul are in componenta 10 jucatori, cate 5 in fiecare tabara, care pornesc din colturi opuse ale hartii. Fiecare jucator are un erou pe care il poate controla pana la sfarsitul jocului. Obiectul jocului este de a distruge „tronul” echipei adverse.

Al treilea dintre grupul de jocuri 2013 este Amnesia: A machine for pigs, o continuare indirecta a ultimului joc Amnesia de la Frictional games. Ca un single-player horror survival, noul joc promite sa revina cu elementele de grafica si suspans din The dark descent, dar si cu elemente noi, care sa ii incite pe fanii veterani ai jocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.