Cine joaca jocuri cu tractoare?

Navigand foarte mult online, am observat de multe ori in topul cautarilor care contin cuvantul jocuri, expresia jocuri tractoare. Ma intrebam astfel de fiecare data, care este marea palpitatie pe care o ofera astfel de jocuri si cine ar putea juca astfel de jocuri. Am cercetat mai mult problema pe care o aveam in minte si am ajuns la cateva concluzii pe care as vrea sa le impartasesc cu voi.

jocuri tractoare1. Categoria este populara si are atuul ei – Da, jocurile cu tractoare chiar au atuul lor. Este vorba despre accentul ce se pune pe utilitatea unui astfel de utilaj agricol la urma urmei si despre faptul ca majoritate jocurilor serioase de acest tip, chiar au reusit sa transpuna cu fidelitate realitatea in joc. Daca vorbim de exemplu despre jocul pe calculator denumit John Deere Drive Green, putem spune ca un astfel de joc nu poate plictisi. Aduce mai degraba cu un joc de strategie unde utilizatorul trebuie sa adune puncte realizand cat mai multe task-uri zilnice.

2. Multe din ele pun accent pe extrem – Din marea oferta online in aceasta privinta, am observat ca multe din acestea pun accent pe extrem. Astfel, nu mai avem doar un utilaj agricol ci avem un vehicul ce poate participa in competitii, intreceri si cu care se pot realiza miscari uluitoare.

3. Copiii sunt cei care cauta jocuri cu tractoare – Daca in cazul multor altor jocuri avem categorii de varsta diferite ce efectueaza cautari, in cazul acestui tip, copii sunt cei mai mari fani. Este vorba despre faptul ca la varste mici, in mintea fiecarui copil se inscrie cate o meserie la care viseaza. Fetele vor sa fie doctorite iar baietii viseaza la merserii de fotbalisti, astronauti si de ce nu, de foarte multe ori, multi se viseaza la volanul unui tractor, conducand o ferma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.