Joaca remi etalat online

Pentru cei care stiu cum e sa joci un joc de remi in care te chinui sa strangi cat mai multe puncte pentru a-ti depasi adversarii, am o veste foarte buna : E vremea sa va asezati in fata calculatorului si sa incepeti sa jucati remi etalat online. Puteti face asta in orice moment al zilei, de fiecare data veti gasi mese libere si este gratis.

Softul de joc, prin intermediul caruia putem juca remi online, este facut in asa fel incat sa imite o masa de joc dreptunghiulara, cu patru scaune, fiecare jucator fiind asezat pe cate o latura. In orice caz, asta nu inseamna ca la un joc pot participa maxim patru jucatori. Se organizeaza periodic turnee de remi la care pot participa sute de jucatori impartiti la un anumit numar de mese Jocul in sine este foarte placut si ai la dispozitie chiar si un chat, prin intermediul caruia sa poti purta o conversatie cu jucatorii de la masa. Nu ai voie sa injuri, sau sa faci abuz de chat-ul respectiv, in caz contrar numai poti beneficia de el o perioada de timp. Spuneam ca softul de joc imita perfect o masa de joc, astfel vei gasi pe aceasta piesele de remi aranjate pe masa in formatii de cate sapte. Cand vrei sa tragi o carte, doar te duci cu mouse-ul deasupra si apesi click; in urmatoarea secunda cartea iti va aparea automat pe tabla. Cand vrei sa decartezi, ti apasat pe ea si o muti pur si simplu pe suprafata de decartare.

Sistemul este foarte bine pus la punct si este capabil sa detecteze daca cineva incearca sa sparga sistemul pentru a trisa in orice fel. Daca vei fi prins incercand sa trisezi, contul tau va fi inchis, banii tai vor fi confisacati si daca vor ajunge la concluzia ca ai castigat anumite partide trisand, banii vor fi inapoiati jucatorilor pe care i-ai inselat. Pe langa acest asepct, daca se va intampla sa ramai fara internet in mijlocul partidei, atunci sistemul va prelua controlul si va juca pentru tine pana ce te vei putea reconecta. Daca toti jucatorii de la o masa vor ramane vara conexiune la internet, atunci partida va fi anulata si banii vor fi returnati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.