Ce rol au avocatii in litigii pentru inregistrare marci

A-ti proteja marca inregistrata ar trebui sa fie unul din cele mai importante lucruri pe care le ai de facut odata ce ai obtinut inregistrarea ei. Pentru ca nimeni altcineva sa nu se atinga de drepturile pe care le ai asupra uneia sau mai multor marci. In momentul in care apare un conflict intre mai multe marci, o firma de avocatura poate fi solutia. Acestia iti vor apara interesele astfel incat sa iesi in castig de cauza.

Prin consilierea pe care ti-o ofera un avocat iti vei putea pastra drepturile asupra marcii, iar in cazul in care vorbim de avocati profesionisti, acest lucru se va intampla in cel mai scurt timp posibil fara ca alte amanari sa intervina.

Solutiile se gasesc tot timpul in momentul in care gasesti o echipa de avocati specializati in procesele de inregistrare marci si tot ce tine de acestea. Tipurile de conflicte care se pot concretiza in litigii in ceea ce priveste inregistrarea marcilor sunt opozitiile si contestatiile. Opozitiile trebuie puse in maximum doua luni de la momentul depunerii si publicarii in Buletinul Oficial de Proprietate Industriala, pe cand pentru contestatii nu trebuie sa existe mai mult de 30 de zile din momentul in care a fost publicata cererea pentru inregistrarea marcii.

Existe mai multe tipuri de dificultati pe care avocatii le pot intampina: decaderea din drepturile marcilor, contrafacerea, incalcarea clauzelor, altele. Pentru fiecare caz in parte, vei primi consultanta indiferent de dificultatea problemei cu care te confrunti. Mai mult decat atat, pentru ca afacerea pe care o ai sa functioneze asa cum iti doresti, este destul de important ca aceste etape sa fie rezolvate intr-un timp cat mai scurt.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.