4 Motive sa-ti petreci vacanta de vara in Eforie Sud

Atunci cand dorim sa plecam in vacanta , inainte de a alege destinatia ar trebuii sa ne gandim daca respective locatie ni se potriveste si daca vom gasii acolo tot ce avem nevoie si ce ne place. In acest articol va voi reda cateva motive pentru care ar trebuii sa alegeti ca destinatie de vacanta in vara 2013 statiunes estivala din sudul litoralului romanesc : Eforie Sud.

In primul rand aceasta statiune se adreseaza in special familiilor cu copii si cuplurilor mature, in Eforie Sud neavand la dispozitie prea multe cluburi de noapte – locatie necesara pentru aproape toti tinerii veniti in vacanta.

Primul motiv pentru care ar trebuii sa alegi cazare Eforie Sud este pretul foarte scazut care se practica in intreaga localitate. In comparatie cu statiunile Mamaia, Neptun, Mangalia sau chiar si Eforie Nord, acesta ofera turistilor conditii excelente de cazare la tarife extrem de avantajoase. Multi dintre turistii care aleg sa-si petreaca sejurul in Eforie Sud sustin ca acesta este unul dintre criteriile pe care il iau in considerare inainte de a-si alege destinatia.

Un al 2-lea motiv, foarte important, spun eu, este curatenia care se gaseste in intreaga statiune si in special pe plaja acesteia. Stim cu totii cat de deranjant este sa ajungem intr-o locatie estivala si atunci cand dormit sa ne relaxam la soare sa fim incomodati de gunoiele de pe plaja, de pietrele massive si de scoicile care nu de putine ori ajung sa ne raneasca atunci cand pasim pe nisip. In Eforie Sud, plaja este una dintre cele mai curate si bine intretinute plaje de pe intreg litoralul.

Cel de-al 3-lea motiv este linistea si verdeata care le gasim mereu in statiune. Dupa cum am spus, in general Eforie Sud este preferata celor care doresc sa-si petreaca vacanta in liniste , sa se odihneasca si sa-si reincarce bateriile. In majoritatea pensiunilor din statiune veti gasii spatii verzi foarte frumos amenajate numai bune pentru a medita si pentru a va relaxa. Dupa orele 23:00 linistea se asterne in statiune aproape de fiecare data, astfel va puteti odihnii in voie!

Ultimul dar nu cel din urma “motiv” este destinat in special celor cu probleme reumatice si nu numai. In statiune Eforie Sud functioneaza unul dintre cele mai bune locatii destinate tratamentelor balneare. Acesta este “ Sanatoriul Balnear Vraja Marii” din Eforie Sud. In fiecare vara o multime de turistii isi fac rezervare aici, fiind unul dintre cele mai moderne sanatorii de acest gen din Romania.  Acesta este deschis pe intreaga perioada a anului. Puteti urma o multime de tratamente si procedure, menite sa va insanatoseasca.

One thought on “4 Motive sa-ti petreci vacanta de vara in Eforie Sud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.