Grecia pe timp de vara- cele mai frumoase insule si plaje de vizitat

Daca vei alege Grecia pentru aceasta vacanta, vei alege o comoara cu 1001 fete. Si vara este cel mai bun anotimp de a descoperi aceasta destinatie minunata. Ocazia ideala de a profita de magnifice plaje si de cele mai frumoase insule.

Cele mai frumoase insule si plaje de vizitat

Vara, Pensinula Elenica se impodobeste cu cele mai frumoase culori si este din ce in ce mai animata. Turistii vin aici sa profite din plin de climatul mediteranean si plajele cu nisip fin. Care sunt cele mai frumoase locuri de descoperit?

Plajele cu nisip alb din Santorini. Santorini este o insula vulcanica din arhipelagul Cycladelor. Are cele mai abrupte faleze care domina marea. Plajele negre sunt cele mai frumoase aici.

Cea mai celebra dintre ele este Perissa. Este lunga de 6km, are palmieri, baruri si restaurante.

Plaja Navagio, Zakynthos. Zakynthos este o insulă grecească din Arhipelagul Ionian. Este cunoscută pentru plaja sa Navagio. Este o plajă cu nisip alb inconjurata de faleze abrupte si stanci.

Plajele din Mykonos. Mykonos este o destinatie extrem de populara in lumea intreaga. Are ape cristaline si cel mai fin nisip. Printre cele mai celebre se numara Paradise Beach, Super paradise Beach si Elia Beach.

Agioi Anargyroi pe Insula Speteses. Insula Spetses este o insula foarte populara in randul turistilor. Are cele mai frumoase plaje cu nisip fin marginite de pini. Cei care adora sporturile nautice vor fi cei mai incantati.

Plajele din Corfu. Cele mai turistice plaje sunt Amoudi si Gouvia. Aici turisti se pot bucura de cel mai fin nisip si de cele mai frumoase activitati.

Poti profita de plajele de nisip fin si de apele turcoaz din Insula Rhodos. Plajele cu nisip fin si apele turcoaz sunt un adevrat paradis pe timp de vara. Cele mai frumoase plaje de aici sunt Linods, Faliraki sau Tsambika.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.