Cele mai frumoase orase din Franta

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Daca ar urma sa faci un tur al Frantei intr-un viitor apropiat, care sunt orasele pe care le-ai alege? Descopera in cele ce urmeaza cateva din cele mai frumoase orase din Franta.

Paris. Este imposibil sa nu incepem acest top al celor mai frumoase orase din Franta cu capitala franceza. Paris este unul din cele mai vizitate orase din lume, vizitarea sa este obilgatorie in timpul unui sejur in Franta. Daca nu ai vizitat niciodata Parisul incepe cu Turnul Eiffel, Muzeul Louvre, Champs-Elysees, cartiere mitice precum Montmartre. Rasfata-ti papilele gustative cu gastronomia franceza, descopera numeroasele galerii de arta, expozitiile unor artisti celebri sau necunoscuti si spectacolele de teatru.

Lyon. Pozitia geografica a orasului Lyon face din el unul din cele mai apreciate orase din tara. Situat intre Masivul alpin si Masivul central, Lyon este un oras absolut minunat. Adesea considerat un mic Paris, este clasat in Patrimoniul Mondial Unesco. Incepe vizita in piata Bellecour, cea mai mare piata din Europa de altfel, viziteaza vechiul Lyon cu faimoasele sale traboules. Acestea sunt pasaje amenajate intre doua strazi, de-a lungul unor immobile care dateaza din secolul IV.

Annecy. Supranumit Perla din Haute-Savoie, Annecy este un oras de-a dreptul minunat. Este fara indoiala unul din cele mai linistite orase din aceasta lista. Frumusetea orasului este caracterizata prin lacul sau celebru si alurile sale venetiene. Intre munti si canale, nu exista nicio indoiala, Annecy este un paradis intre doua lumi.

Orasul vechi este o veritabila incantare. Nu ezita sa inchiriezi o bicicleta pentru a profita de acest spatiu de verdeata din plin.

Nice. Celebrul oras de pe Coasta de Azur este un veritabil Paradis pe Pamant. Peisajele sale sunt grandioase, intre Marea Mediterana si muntii Alpi. Orasul Nice atrage anual un numar mare de turisti. Temperaturile clemente si atmosfera festiva fac din acest oras un loc privilegiat pentru un sejur in Franta.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.