Vacante educationale pentru familii

Aceste calatorii educative o sa ajute copiii sa invete si sa se distreze in acelasi timp. Sunt familii care prefera sa petreaca vacanta relaxandu-se, in timp ce altii isi organizeaza activitati si aventuri. Daca nu vrei doar ca sa te relaxezi, considera ideea de a adauga activitati educative pentru copiii tai.
Costa Rica
Costa Rica este celebra pentru plaja sa frumoasa si numeroasele activitati aventuroase si distractive, de exemplu tiroliana, scufundare snorkeling si plimbarea cu barca. Dar aceasta destinatie este cunoscuta si pentru numarul animalelor salbatice, care cu siguranta o sa le placa copiilor care iubesc animalele. Vizitati si La Paz Waterfall Gardens unde va puteti intalni cu maimute, sarpe si pisici salbatice exotice.
Roma
Planuiti o calatorie in orasul antic, vizitati Colosseumul, un amfiteatru urias in aer liber, unde au luptat gladiatori si animale. Tu si copiii puteti explora si alte atractii turistice, cum ar fi Fantana Trevi sau Pantheon, un templu de 2000 ani, in conditii impresionante. Puteti face pauza si savura o farfurie de paste sau o inghetata rece in zilele mai toride.
Hawaii
Insula frumoasa ofera cate ceva pentru toata lumea, mai ales pentru parintii care vor sa combine educatia cu distractia. Puteti studia vulcani vii, puteti vedea balene cu cocoasa, direct de pe malurile lui Maui si Kauai sau puteti vizita rezervatia naturala privata Kualoa, unde numeroase filme populare au fost filmate, cum ar fi ’’Jurassic Park ’’. Hawaii are si plaje naturale foarte frumoase si una dintre cele mai dramatice decoratiuni tropicale.
Londra
Londra poate parea plictisitoare pentru copii, dar sunt multe activitati pentru familii. Duceti copiii la un spectacol pe Broadway, de exemplu ’’The Lion King” sau ’’Wicked ’’ in West End, studiati istoria Turnului Londrei, vizitati Teatrul Shakespeare’s Globe sau faceti o plimbare cu London Eye. Puteti vizita chiar si Warner Bros. Tur Harry Potter, apoi puteti ramane intr-o camera de vrajitoare, Harry Potter tematic in Georgian House butic hotel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.