3 motive ca sa iti rezervi de pe acum o vacanta pe litoralul romanesc

Frigul caracteristic acestei perioade ne face sa ne gandim melancolic la momentele petrecute in vara pe litoralul romanesc ce tocmai a trecut. Totusi, ar trebui sa ne folosim timpul intr-un mod mult mai constructiv, nu privind spre trecut ci spre…viitor! In cazul in care inca nu erati la curent cu ultimile noutati, tocmai s-au anuntat ofertele pentru litoral 2013 si, ce este mai important, cele din cadrul programului Inscrieri Timpurii. Asadar, iata 3 motive foarte consistente ca sa iti rezervi de pe acum o vacanta pe litoralul romanesc.

Primul motiv este constituit, desigur, de banii pe care amatorii vor trebui sa ii plateasca pentru un sejur pe litoralul romanesc. In timp ce stim, cu totii, cam cat de scumpa ajunge o calatorie la mare, fara ca aceasta sa fie organizata din timp, putini sunt cei care cunosc reducerile de care pot beneficia daca aceasta este rezervata inca de pe acum. Astfel, prin programul Inscrieri Timpurii, organizat de catre 150 de agentii de turism impreuna cu peste 100 de hoteluri si pensiuni si avand sprijinul ANAT, o calatorie pe litoralul romanesc poate avea un pret modic, de doar cateva sute de RON. Reducerile anuntate sunt de 20 – 30%, ceea ce inseamna ca va puteti caza la un hotel cu servicii foarte bune, la pretul pe care l-ati plati pentru unul modest. Ceea ce ne conduce la al doilea motiv pentru care sa alegeti sa va rezervati de pe acum o vacanta pe litoralul romanesc prin intermediul programului Inscrieri Timpurii.

Daca ati ales sa va petreceti fie si o singura data vacanta la mare fara a avea un early booking, atunci, cu siguranta, stiti cat de greu este sa obtineti o camera intr-adevar buna, cu vedere spre litoral. Astfel de camere au, in general, un pret mult mai ridicat decat celelalte si, adeseori, sunt deja ocupate atunci cand ajungeti dumneavoastra la hotel. Chiar daca v-ati facut rezervarea cu o luna sau doua inainte, sansa sa obtineti exact camera dorita este foarte mica si, adeseori, trebuie sa va multumiti cu mult mai putin. Acest lucru nu se intampla, insa, si daca va rezervati de pe acum vacanta pe litoralul romanesc, prin intermediul Inscrieri Timpurii. Dat fiind ca abia au fost anuntate ofertele de cazare litoral pentru 2013, majoritatea camerelor sunt goale, astfel incat aveti de unde alege.

Un ultim motiv pentru care sa va rezervati de pe acum sejurul pe litoralul romanesc din 2013 este acela ca, nu doar ca veti putea gasi locuri la preturi modice, insa in conditii foarte bune, dar ca veti putea petrece vacanta exact in perioada in care doriti, acum fiind libere locurile de cazare litoral chiar si pentru lunile care, in mod normal, sunt foarte aglomerate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.