Cele mai bune destinatii exotice pentru a petrece iarna la soare

Iarna, zapada si frigul nu se numara printre preferatele tale? Te gandesti cu groaza ca in curand la ora 17 va fi noapte afara? Ai ocazia sa descoperi cateva destinatii insorite pe timp de iarna in care sa iti petreci Craciunul sau Revelionul.

Thailanda. Phuket si insulele sale te asteapta. Temperaturi ideale pentru a face plaja, pentru a savura apa de nuca de cocos si sa uiti de toate grijile. In tara zambetului vei avea posibilitatea de a petrece vacanta de iarna la soare.

Brazilia. Brazilia este o alta destinatie exotica in care iti poti petrece o vacanta de iarna. Iarna, avantajul acestei destinatii este acela ca tarifele sunt mai scazute. In luna decembrie in Brazilia este vara si atat in nord cat si in sud vei gasi doar soare. Drept urmare trebuie doar sa iti rezervi un sejur.

Insulele Canare. Tenerife, capitala insulelor Canare, aceste insule vulcanice reprezinta una din principalele destinatii pentru europeni care nu vor sa auda de iarna. 7 insule principale formeaza acest arhipelag care nu cere decat sa fie vizitat. Putin urbanizat, arhipelagul insulelor Canare este un paradis geologic si natural, minunat de vizitat. Cateva plaje superbe te asteapta in egala masura.

Australia. In Australia te asteapta aventura cu A mare, natura splendida in special. Daca vrei sa iti petreci vacanta de iarna in Australia pentru a explora peisajele magnifice oferite de aceasta tara si sa te pierzi prin natura cu un 4X4, Australia este destinatia pe care trebuie sa o alegi. Australia inseamna inainte de toate o diversitate de peisaje si de activitati de facut. De la marea bariera de corali pana la Perth, trecand prin marile orase precum Melbourne sau Sydney, Australia ofera o multime de activitati distractive si interesante totodata, incat o luna de vacanta nu este de ajuns pentru a vizita tot ce trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.