Topul destinatiilor exotice si accesibile

Cum ar fi ca in urmatoarea vacanta sa mergi in cea mai exotica destinatie si totusi sa reusesti sa nu iti faci o gaura imensa in buget? Ai impresia ca acest lucru nu e posibil? Ei bine, acest lucru se poate.

Care sunt cele mai exotice destinatii unde cazarea, deplasarile cu taxi sau cu autobusul sau chiar si mancare sunt la cele mai accesibile preturi?

Bolivia. Bolivia este tara cu cele mai grandioase peisaje din America de Sud. Aici nu vei gasi plaje, ci munti inzapeziti care ajung pana la 4000 de metri. Orasele nu sunt moderne, ci extrem de autentice. Bolivienii isi poarta copiii in cuverturi colorate tesute cu mana. Dar vei gasi si cele mai spectaculoase peisaje, precum cele de la Lacul Titicaca, imensul desert Salar D’Uyuni, Laguna Verde sau Canioanele Tupiza.

Filipine. Este un arhipelag cu peste 7000 de insule cu plaje minunate cu nisip alb, cu locuri exceptionale pentru scufundari, dar si cu cea mai dinamica capitala, Manilla.

Portugalia. Cu cei peste 800 de km ai sai de coaste cu fata la ocean, Portugalia isi asteapta turistii cu cele mai frumoase suprize. Lisabona cu cele sapte coline ale sale, Sintra si vegetatia sa luxurianta, Porto si minunatul sau centru istoric, Coimbra si universitatea sa istorica sau Algarve cu plajele sale de vis.

Egipt. Nu ai cum sa nu te minunezi facand o croaziera pe Nil, in tara faraonilor. Poti descoperi aici morminte, temple, sarcofage, coloane ornate cu hielogrife, sculpturi colosale, care lasa cu gura cascata orice turist. Sa nu uitam de Cairo, capitala sa dinamica, cu splendidele sale monumente.

Guatemala. O tara din America de Sud care ii seduce atat pe iubitorii de vacante sportive cat si pe cei care adora bogatiile arheologice. Siturile arheologice din inima padurilor tropicale ii fascineaza pe exploratorii de tot felul. Iar cei care iubesc cultura vor gasi aici traditii pastrate de la maiasi si un folclor minunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.