Top destinatii exotice de descoperit in aceasta vara

Daca vrei ca urmatoarea vacanta sa se desfasoare in cel mai frumos cadru cu peisaje care iti vor taia respiratia, atunci trebuie neaparat sa descoperi care sunt destinatiile exotice pe care trebuie sa mizezi neaparat.

Bora Bora

Este o destinatie care isi va dezalui frumusetile prin intermediul lagunei sale cu cea mai generoasa paleta de culori care fascineaza turistii. O insula paradisiaca cu panorame splendide pentru bucuria tuturor.

Costa Rica

O destinatie care inseamna Aventura, relaxare si exotism. Dar si o destinatie care are cea mai mare biodiversitate care va incanta toti iubitorii de natura. Pentru un sejur balnar trebuie sa se ajunga pe plajele de nisip alb Ganacasteou sau pe plajă salbatica Santa Teresa pentru a profita de soare si de mare. Iar pentru iubitorii de natura Parcul National Tortuguero este cea mai buna alegere.

Martinica

Este o destinatie paradisiaca pentru un sejur de exceptie. O destinatie celebra pentru peisajele sale in cele mai frumoase culori si un cadru exotic. Te poti impregna cu ambianta tropicala descoperind satucurile tipic creole sau plajele cu un decor care iti va taia respiratia.

Maldive

Maldive inseamna promisiunea unui sejur de vis in mijlocul unor plaje magnifice si a unor ape cristaline. Capitala este cea mai fermecatoare cu moscheile sale si cu hotelurile luxoase. Dar insulele coralifere cu peisaje paradisiace sunt cea mai buna alegere.

Bahamas

Este o destinatie splendida cu peisaje minunate formate de plajele sale cu nisip fin si insulele sale idilice. Este o destinatie in tendinte pentru cel mai frumos sejur.

Insulele Canare

Sunt considerate unele din cele mai frumoase statiuni balneare din lume. Ofera peisaje extraordinare si variate pentru a te relaxa si a profita din plin de vacanta. Plajele din Fuerteventura sunt splendide. Iar parcul national Gomera are cel mai verde decor cu vegetatia sa tropicala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.