Hawai, cel mai fascinant stat din America

Bine ati venit in paradis!

Raspunde la chemarea incredibilului arhipelag Hawai, insule insorite de-a lungul intregului an de soarele polinezian. Fa-ti bagajele si fa o calatorie, pentru moment virtuala, in tropice.

De ce este Hawai cel mai fascinant stat din America?

Ultimul si cel mai indepartat dar si cel mai fabulos si mai fascinant stat al Statelor Unite ale Americii, Hawai, este un vis al iubitorilor de plaje nisipoase si de natura exotica. Hawai este considerata una din cele mai bune statiuni din SUA.

Hawai este un stat american, locul perfect pentru a desfasura sute si sute de activitati fascinante si fabuloase deopotriva, activitati pline de savoare si de farmec, pe care nu le vei uita niciodata cu siguranta. Culorile care nu pot fi egalate, privelistile care taie respiratia, toate acestea transforma statul Hawai intr-un paradis care merita sa fie vizitat.

Odata ajuns in Hawai, trebuie sa admiri neaparat vulcanul Kilauea, un Vulcan care este activ inca din anul 1983. Una din cele mai mari insule din lantul hawaian, Big Island, te va uimi fara indoiala prin unicitate si prin diversitate. Admira cum lava fierbinte a vulcanului curge in ocean, lasand un fum dens sa se ridice in orizont.

Relaxeaza-te pe plajele infinite. Plaje cu nisip verde, cu nisip roz, maro, auriu, plaje salbatice sau necunoscute, plaje cochete, aici vei gasi de toate pentru toti. Apa cristalina, de un turcoaz pe care nu il gasesti nicaieri in alta parte, briza linistitoare si delfinii asteapta doar sa le imortalizezi in albumul amintirilor tale.

In Hawai ai oportunitatea de a admira delfinii salbatici cam peste tot. Tot aici vei avea si oportunitatea de a inota impreuna cu ei, plini de viata si in libertate.

Nu trebuie sa ratezi dansurile polineziene hula, pe ritmuri suave si versurile incarcate de simboluri ascunse. in schimb, este un loc in care ai sansa de a te bucura de o panorama uluitoare, care iti taie respiratia. Un imens de apa, de un albastru intens, delimitat de nuantele de bleu ale cerului.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/voyage/259179/hawai-letat-le-plus-fascinant-des-states

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.