Esti antreprenor? Iata care sunt greselile pe care trebuie sa le eviti

Competentele, increderea in sine, motivatia si o viziune clara ajuta un antreprenor sa se lanseze si sa isi perenizeze ideea de creare a unei companii. Insa, unele atitudini nepotrivite iti pot reduce eforturile. Iata care sunt greselile pe care trebuie sa le eviti atunci cand esti antreprenor.

Nu ai o viziune

Una din primele greseli pe care trebuie sa o eviti ca antreprenor este aceea de a nu avea o viziune. Sa conduci inseamna, automat si sa prevezi. Aunci cand iei decizia de a-ti crea propria companie devii propriul tau sef. Este necesar deci sa ai o viziune clara asupra a ceea ce astepti de la propria ta activitate. Fie ca este vorba de a crea o afacere online, fie de o companie clasica, viziunea este absolut necesara.

Lipsa de organizare

Sa parasesti universul salariatilor pentru a deveni propriul tau sef inseamna sa iei in propriile maini o intreaga structura. In momentul in care iti lansezi afacerea este adesea necesar sa iti asumi toate aceste roluri.

Nu faci fata presiunii

Atunci cand iti manifesti dorinta de a deveni antreprenor, ai nevoie de un consilier, de o persoana care sa iti indice ce este de facut si sa te ghideze in mod corect petnru a-ti concretiza proiectul. Aceste sfaturi te vor ajuta sa avansezi in realizarea ideii de concretizare a afacerii tale. Insa exista si numeroase persoane care au abandonat ideea de a-si deschide propria afacere din lipsa de curaj si de teama ca nu vor reusi sa faca fata presiunii.

Neglijezi formarea/perfectionarea

O alta greseala pe care trebuie sa o eviti ca antreprenor este aceea de a considera ca dispui de toate competentele necesare pentru a pilota si a-ti dezvolta propria afacere. Ca antreprenor trebuie sa inovezi mereu, pentru a ramane pe piata, sa vii cu lucruri noi mereu pentru a-ti putea vinde serviciile si produsele.

Sursa: https://fr.payfacile.com/blog/5-attitudes-a-eviter-en-tant-quentrepreneur/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.