Pentru ce tip de firma se potriveste sediul social la avocat

A dori sa ai propria ta firma este un lucru cat se poate de normal, mai ales in cazul in care iti dai seama ca ai suficienta motivatie pentru a face lucrul asta, iar experientele sociale de pana acum ti-au dovedit ca ai spirit intreprinzator, te descurci in cele mai diverse situatii, iar oamenii tind sa te urmeze cand te apuci sa faci cate ceva.

sediu socialPentru cei care doresc sa isi infiinteze noi firme a stabili sediul social al acesteia la avocat, poate fi una dintre cele mai utile idei. Prin intermediul acesteia se pot salva destul de multi bani, pentru ca nu mai este nevoie sa inchiriezi un intreg spatiu, doar pentru tine, in care sa stabilesti sediul social al firmei.

Mai mult decat atat, salvezi nu doar bani, ci si timp. Daca din cauza lipsei resurselor financiare nu ai posibilitatea sa inchiriezi un spatiu separat, o alta varianta este sa setezi sediul in propria locuinta. Insa daca iti folosesti apartamentul pentru acest lucru, trebuie mai intai sa obtii aprobari de la mai multe persoane. Pe de o parte ai nevoie de aprobare de la asociatia de proprietari, pe de alta parte, trebuie sa fie de acord si vecinii. Ai nevoie de aprobari de la fiecare in parte: vecinul de sus, cel de jos, din stanga si din dreapta. In cazul in care unul dintre acestia nu este de acord, va fi necesar sa gasesti o alta solutie.

De aceea, cea mai simpla si totodata eficienta metoda disponibila pentru o firma nou-infiintata, este sa gazeasca gazduire prin intermediul unei firme de avocatura, acest lucru se numeste: sediu social la avocat.

Ceea ce trebuie sa stii este ca sediul social la avocat nu poate dura mai mult de un an. Dupa ce se scurge aceasta perioada se presuspune ca firma este suficient de matura cat sa reuseasca sa obtina un spatiu special pentru sediu.

Astfel ca, stabilirea sediului social la avocat este o practica foarte utila pentru firmele mici, pentru acelea care sunt la inceput de drum, in primul an de activitate si au nevoie de sprijin si suport pentru a se dezvolta. De aceea este destul de important sa reusesti sa gasesti o oferta cat mai avantajoasa, una care sa iti puna la dispozitie si alte servicii in afara de cea de gazduire, servicii precum primirea si predarea corespondentei firmei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.