Alege pardoseli epoxidice pentru o igiena corespunzatoare

Cu atat mai mult in aceasta perioada, in care igienizarea este o activitate esentiala, trebuie sa acordam o atentie sporita alegerii pardoselilor. Cele clasice pot impune dificultati in asigurarea unei curatari perfecte, in timp ce – din fericire – alte suprafete contribuie semnificativ la mentinerea curataniei in conformitate cu normele de igiena in vigoare.

Daca ai podele din beton sau ciment si vrei sa le protejezi 100% de factorii daunatori, iti recomandam gama de pardoseli epoxidice. Aceste suprafete vin la pachet cu o multitudine de beneficii, incepand cu rolul decorativ si pana la rezistenta mecanica deosebita. Cel mai important: aceste pardoseli sunt foarte usor de intretinut si permit o igienizare completa, fara prea mari eforturi.

 

Rasina epoxidica pentru spatiile de productie igienice: cea mai buna alegere

Vei intalni pardoselile epoxidice mai ales in farmacii sau orice alte spatii ce se solicita a fi sterile. Aplicate in forma lichida, aceste suprafete nu prezinta rosturi si imbinari, lucru ce faciliteaza procesul de intretinere si de curatare. Pardoselile din rasina epoxidica sunt in topul preferintelor, fie ca vorbim de spatii comerciale, de showroom-uri sau de cladiri de birouri, fie de cladiri industriale cu trafic intens al utilajelor grele, dar si aeroporturi, institutii publice si private.

Suprafetele pot fi netede sau antiderapante si garanteaza o lunga durata de intrebuintare. Spatiile de productie cu pardoseli epoxidice sunt igienice. Nu prezinta acumulari de praf si pot fi usor de curatat, chiar si atunci cand incaperile au o forma complexa, datorita suprafetelor lipsite de imbinari. In plus, asigura un grad ridicat de protectie ignifuga clasa Bfl-s1.

 

Pardoselile din rasina epoxidica sunt foarte rezistente la agenti chimici, dar si la trafic intens

Rezistenta este o caracteristica a acestor pardoseli, un factor ce cantareste in procesul de achizitie. Atunci cand vorbim despre suprafetele din rasina epoxidica, putem avea garantia rezistentei la agenti chimici, la abraziune, dar si la presiune. Pardoselile pot avea o grosime variabila, de unde si aplicabilitatea lor atat de larga.

Pe cat sunt de rezistente, pe atat sunt de aspectuoase, si se preteaza in aproape orice categorie de spatiu. Versatile, dar si durabile, pardoselile epoxidice nu au nevoie de atentie sporita sau un proces complicat de intretinere, atunci cand sunt bine implementate, prin lucrari de intretinere fara compromis. Reprezinta o varianta castigatoare prin randamentul excelent pe care il asigura si o foarte buna investitie pe termen lung. Nu uita: materialele si conditiile de lucru corespunzatoare determina calitatea pardoselii.

 

Pardoselile epoxidice implementate de Pardoseliindustriale.ro: pur si simplu – wow!

Exista un nume de referinta pe piata constructiilor din tara noastra, atunci cand vine vorba de gama de pardoseli epoxidice. Acesta este: Pardoseliindustriale.ro. Echipa de specialisti experimentati in pardoseli industriale lucreaza cu tehnologii avansate, cu materiale produse de furnizori de prestigiu si cu utilaje de ultima generatie.

Nu exista competitor pentru Pardoseliindustriale.ro atunci cand vorbim de expertiza. Aceasta companie are un portofoliu impresionant, care contine lucrari alte clientilor din toata tara. Timp de peste un deceniu, firma s-a impus prin lucrarile de calitate exceptionala pentru implementarea pardoselilor industriale. Incepand de la cele epoxidice, cu cuart sau decorative, si pana la cele din beton sau suprafete exterioare, Pardoseliindustriale.ro a adus cele mai inalte standarde in Romania, prin lucrarile impecabil executate. Daca ai nevoie de un partener de nadejde, iti recomandam cu mare incredere aceasta companie de succes.

 

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.