Cum sa fii mai productiv? Sfaturi pentru intreprinzatori

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Timpul, la fel ca si banii, este un lucru extrem de important pentru un intreprinzator. Este o resursa pretioasa. Nu degeaba se spune ca « timpul inseamna bani ».

Iti doresti insa sa fii mai productiv? Iata cateva sfaturi de pus in practica imediat.

Vei reusi astfel sa administrezi orele dintr-o zi mai eficient, sa castigi mai mult timp si de ce nu, mai multi bani in acelasi timp.

Incepe ziua dis de dimineata si creeaza-ti cele mai bune obiceiuri. Care este cel mai bine pastrat secret atunci cand vine vorba despre productivitate? Trebuie sa incepi cat mai devreme inainte ca soarele sa fie sus pe cer. Se pare ca dimineata devreme, multe persoane dispun de mai multa vointa.

Fa liste cu anumite sarcini de realizat. Daca administrezi mai multe proiecte in acelasi timp, cel mai bine ar fi sa faci liste pentru a nu uita anumite lucruri importante. Atunci cand dispui de putin timp vei reusi in acest fel sa reperezi repede ce ai de facut. In plus, vei reusi sa le ierarhizezi mai usor si mai eficient.

Evita dezordinea. Este foarte dificil sa fii productiv intr-un mediu dezordonat. Dezordinea are un impact negativ asupra capacitatii mentale si va fi mai greu sa duci la bun sfarsit toate sarcinile daca biroul iti este acoperit de hartii.

Organizeaza-te in avans. Daca iti fixezi obiecitive anuale, lunare sau chiar pe termen mai lung, cel mai bine ar fi sa incerci sa iti organizezi timpul cat mai productiv si sa iti planifici saptamana nu de luni dimineata ci de vineri dupa-masa.

Fa pauze. Trebuie sa inveti sa « incetinesti » putin pentru a fi cat mai productiv. Este vital deci sa faci pauze in mode regulat. Dar nu ne referim doar la vacante si la concedii ci pauze scurte cand esti la munca.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.