Stabilirea sediul social la cabinetele de avocatura

Stabilirea sediului social este una din problemele cu care se confrunta destul de multi dintre cei care isi doresc sa isi infiinteze o firma cat mai rapid, fara sa aiba nevoie de un buget urias pentru acest lucru. Legislatia pentru infiintarea firmelor asigura mai multe variante in ceea ce priveste stabilirea sediului social. Astfel ca, poti opta pentru propriul apartament, poti stabili sediul social la avocat, ori sa inchiriezi un spatiu pe care sa il poti folosi pentru firma ta.

cabinet avocaturaCele trei variante vin fiecare cu avantaje si dezavantaje, tocmai de accea este destul de important sa acumulezi mai multe informatii despre fiecare posibilitate in parte, iar in final sa vezi care dintre ele se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

A stabili sediul social la avocat inseamna pe de o parte sa nu ai nevoie de un buget urias pentru inchirierea unui spatiu propriu, iar pe de alta parte inseamna sa nu ai nevoie sa obtii aprobari de la toti vecinii pentru a-ti putea infiinta firma. Aceasta este practic solutia de mijloc, prin care esti nevoit sa platesti o suma de bani, insa nu o avere, dar reusesti sa eviti o serie de neplaceri care ar putea veni odata cu nevoia ta de a obtine semnaturile vecinilor din bloc si a asociatiei de proprietari.

Un alt avantaj destul de important se refera si la faptul ca nu este nevoie decat de un singur document semnat, acesta fiind contractul de asistenta juridica. Lucrurile se simplifica destul de mult prin aceasta optiune, iar o alta parte buna este aceea ca durata de infiintare a societatii este redusa de la sapte zile, la doar doua zile, ceea ce, intr-o situatie in care este nevoie de cat mai multa rapiditate, poate fi un real avantaj.

Contacteaza firmele de avocatura din aria ta de lucru si vezi care iti poate pune la dispozitie biroul pentru acest serviciu: sediu social la avocat. Poti obtine mai multe oferte si in functie de criteriile tale sa o alegi pe aceea care ti se pare a fi cea mai potrivita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.