Cum iti poti educa copilul cu ajutorul unei masinute electrice?

Distribuie cunoscutilor tai!

Cum iti poti educa copilul cu ajutorul unei masinute electrice?, 5.0 out of 5 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Orice copil isi doreste o masinuta electrica pe care sa o conduca exact asa cum fac parintii cu masinile lor. Fara a fi costisitoare, masinuta electrica poate sa aduca o multime de beneficii si poate sa fie un instrument perfect pentru educatia celui mic.

Ce beneficii ofera?

  1. Ii ofera copilului posibilitatea sa se distreze in aer liber. Lipsa miscarii si a iesirii in aer liber reprezinta probleme serioase pentru copiii din ziua de astazi care prezinta risc de obezitate. Cu ajutorul unei masinute electrice, orice prichindel se poate bucura de o viata mai sanatoasa;
  2. Asigura o doza mare de distractie. Este principalul motiv pentru care orice prichindel isi doreste o masinuta electrica. Distractia este la locul ei.
  3. Il pregateste pe cel mic pentru situatia in care va fi sofer. Daca stii cum sa ii prezinti responsabilitatea pe care o are, cu siguranta va invata o multime de lucruri ce il vor ajuta atunci cand va fi sofer. Isi va imbunatati reflexele, va fi atent la tot ceea ce se intampla in jur si va invata sa controleze foarte bine volanul.

Cum iti educi copilul prin utilizarea unei masinute electrice pentru copii?

  1. Ii explici regulile de circulatie pe intelesul lui. Chiar daca nu este obligatoriu sa stie reguli de circulatie atata vreme cat circula prin parc, cu maxim 20 de km pe ora, este bine sa le stie, deoarece poate ajunge in situatii in care multe se pot aplica. Spre exemplu, se poate intersecta cu o masinuta care vine de pe o alta alee si trebuie sa stie cine are prioritate.
  2. Il faci sa plateasca o asigurare. Responsabilizarea vine prin plata. Evident, nu vei folosi bani, ci anumite obiecte de care se bucura cel mic in fiecare zi: abtipilduri, bomboane sau jucarii. Stabileste cu el sa iti dea cate o jucarie in fiecare zi si la sfarsitul lunii, daca nu a avut niciun incident, inapoiaza-le cu o mica dobanda.
  3. Il inveti sa isi ingrijeasca masinuta. Exista numeroase reguli de intretinere a masinutei electrice: trebuie sa stea intr-un loc uscat, sa nu aiba niciodata bateria complet descarcata si sa fie ferita de soare. De asemenea, trebuie sa fie mereu curata. Este bine sa il responsabilizezi pe copil si sa il faci sa isi curete singur masinuta de noroi si praf. In felul acesta va avea mult mai mare grija de ea atunci cand este afara.

Copiii trebuie sa fie responsabilizati inca de la cele mai fragede varste. Responsabilizarea vine prin joaca iar masinutele electrice sunt un instrument perfect pentru asta.

 

 

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.