Norocul si intuitia la remi

Jocul de remi este un joc in care in primul rand norocul, dar si intuitia si memoria sunt factori care pot determina castigatorul unui astfel de joc. O sa va scriu acum in cateva randuri cum am castigat 100 de dolari jucand remi in doar zece zile.

Am gasit intr-o zi pe google, intamplator, o reclama a unui mare site de jocuri de remi online. Curiozitatea m-a facut sa accesez acel site, iar ofertele pe care le-am gasit acolo mi s-au parut avantajoase. Asadar, mi-am facut un cont pe site-ul respectiv si automat am primit un bonus de 5 dolari pe care trebuia sa ii rulez de cateva ori inainte de a putea face o extragere a banilor. Am observat ca norocul este de partea mea si am continuat sa joc 3 zile la rand folosind acei 5 dolari, la mese cu mize mici. Astfel, in 3 zile de la 5 dolari am ajuns la suma de 15 si acest lucru m-a incantat. Am depus inca 10 dolari si am continuat sa joc la aceleasi mese cu mize mici, insa norocul nu a mai fost de partea mea. Din 25 de dolari pe care reusisem sa ii strang, am ramas doar cu 5, suma de la care am plecat, iar suma minima la care se poate efectua o retragere in contul propriu este de 20 de dolari.

Asadar, in zilele ce au urmat, am continuat sa joc pentru a incerca sa recastig macar 20 de dolari, pentru a putea sa imi recuperez banii pe care i-am depus. Dupa 9 zile in care am jucat zilnic, la aceleasi mese cu mize mici, aveam doar 10 dolari, iar rabdarea mea incepea sa dispara. Am inchis calculatorul si m-am dus sa dorm. A doua zi, de dimineata, m-am conectat din nou la acel site si mi-a aparut in fata lista cu mesele de remi disponibile, fiecare avand o miza diferita. Pentru ca nu mai aveam rabdare, am intrat la o masa cu miza de 10 dolari si m-am gandit la acea replica celebra, totul sau nimic.Piesele de remi veneau exact asa cum trebuia si norocul mi-a zambit. Am continuat sa joc la acea masa, pana am vazut ca in cont am reusit sa strang 100 de dolari.M-am uitat la ceas si dupa 90 de minute de joc, am realizat mult mai mult decat mi-am propus initial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.