Moduri de trisat la remi

In acest moment, se cunosc doua metode de a juca remi : online si live. Cat despre metode de trisat sunt cate doua sute pentru fiecare varianta, insa noi ne vom concentra pe cele mai des utilizate.

Sa vorbim despre cum puteti trisa la remi in varianta live. Cea mai des intalnita metoa de trisat este sa faci un parteneriat cu cel care face cartile astfel incat sa iti pice formatii bune inca de la inceput. Cu un aranjament ca acesta vei reusi sa castigi meciul rapid, dar este foarte greu sa reusesti sa convingi pe cineva sa te ajute. Inca un lucru util pe care il mai poti face este sa te asiguri ca, atunci cand se schimba dublurile, nu ti se va cere sa arati si cealalata carte iar dupa ce vei face asta sa schimbi o carte care iti este nefolositoare cu dublura altui jucator. Distragerea atentiei adversarilor este o metoda prin care poti obtine beneficii. De exemplu, atunci cand vezi ca s-a decartat o piesa care iti trebuie, trebuie sa faci in asa fel incat piesa respectiva sa ramana pe masa pana cand iti va veni randul. Vei reusi asta daca vei porni o discutie despre un subiect care poate fi comentat.

Cand jucati remi online lucrurile se schimba pentru ca numai aveti cum sa mituiti dealer-ul (care este un calculator in cazul de fata) si nici numai puteti minti in cazul dublelor mici si mari atunci cand incercati sa le schimbati. Totusi sunt cateva portite : de exemplu, daca aveti nevoie de mai mult timp de gandire, puteti astepta pana ca timpul actual se scurge, apoi iesiti din aplicatie. Softul de remi este facut in asa fel incat sa va mai acorde un timp ca sa puteti reveni. Puteti verifica accesand site-ul Remionline.org si veti juca remi online, testand metoda tragerii de timp. Ceea ce mai puteti face pentru a fi avantajat este sa te joci cu mintea adversarului, decartand carti intr-o maniera in care acesta sa nu isi dea seama de ce formatii ati putea avea pe masa de joc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.