Cei mai scumpi 10 ochelari de soare din lume

Cum ochelarii de soare sunt unul dintre accesoriile de moda cele mai indragite de vedete, era de asteptat ca anumite firme de ochelari de soare sau case de moda renumite sa profite, pentru a crea modele cu preturi extravagante ce isi gasesc cu greu explicatia in produsele in sine. In definitiv, ochelarii de soare de firma ce se gasesc pe site-uri precum acesta, ofera cea mai buna protectie pentru ochi si au rame pentru orice fel de gust, la preturi de zeci de ori mai mici decat cele mai extravagante perechi puse vreodata in vanzare.

Aici nu este vorba de ochelarii purtati de Michael Jackson sau cei purtati de Elvis Presley si vanduti la peste 200.000 de dolari pe ebay, ci despre modele ce vin cu preturi exorbitante din fabricatie, cel mai adesea produse ale unor case de moda si nu a unor firme de ochelari de soare specializate. Ce au in plus aceste modele? Cateodata numele, iar cele mai costisitoare modele avand diamante si platina. Intrebarea fireasca este daca sunt aceste detalii indeajuns pentru a plati zeci si cateodata chiar sute de mii de dolari. Raspunsul nu poate fi lasat decat celor care isi permit extravaganta.

1.  Dolce & Gabbana: De departe locul unu este preluat de ochelarii Elite ai celor de la Dolce & Gabbana, ai caror rama imbracata in aur alb si nume incrustat in diamante au ridicat pretul pana la incredibila suma de 386.609 de dolari. Cumparatorii nu pot decat sa spere ca acestia sunt pe cat de scumpi, pe atat de rezistenti.

2. Luxuriator: Pe locul doi, cu un nume predestinat, se alfa o pereche de ochelari de soare a caror rama este facuta dintr-o combinatie de aur de 18 karate si 132 de diamante taiate manual, pentru pretul de „numai” 65.000 de dolari.

3. Moss Lipow: Dupa primele doua locuri, ochelari Moss Lipow vor parea ieftini la doar 9.000 de doalari, pentru rama din piele de strut si crocodil.

4. Chrome Hearts Kufannaw II: Cei de la Chrome Hearts nu motiveaza pretul de 8500 de dolari al modelului Kufannaw II, nici cu diamante, nici nu piele de crocodil, ci pentru simplu fapt ca sunt facuti in intregime manual.

5. Luis Vuitton Evasion: un alt mare nume in domeniul modei vine pe locul 5 cu o pereche de ochelari de soare negru cu auriu din titaniu usor, la pretul de 7.500 de dolari.

6. Fendi 411: Acesti ochelari in totalitate maro, cu exceptia catorva detalii argintii, amintesc de cureaua unui ceas elegant si pot fi purtati pentru suma de 7.200 de dolari. Ceasul ar fi fost, probabil, mai ieftin.

7. BVLGARI 8016b: La 6000 de dolari, modelul celor de la BVLGARI are rame incrustate in cristal, ce desi motiveaza pretul, fac din acest model una dintre cele mai tentante perechi pentru hoti.

8. Oliver Peoples Blamin: Catre sfarsitul topului preturile incep sa scada, dar si materialele pretioase dispar de pe rame. Aceasta pereche de ochelari ce costa 3865 de dolari, vine in doua modele, argintiu cu gri sau auriu.

9. Oakley Romeo: Una dintre cele mai cunoscute firme de ochelari sport se afla in top pe locul noua, cu o pereche de ochelari unica cu lentile polarizate si rama din titaniu, extrem de usoara, vanduta la 3500 de dolari.

10. Maui Jim Hawaii: Ultimii pe lista sunt lentilele create de Maui Jim, spunem lentile pentru ca ramele sunt atat de subtiri incat aproape ca nu pot fi luate in seama. Pretul acestora este de 2350 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.