Fortnite- de ce sa nu joci un joc cu peste 100 de jucatori?

Jocurile de tip Battle Royale sunt din ce in ce mai populare si tenorii genului vad foarte bine ca lumea sau concurenta se organizeaza. Nu ezita deci atunci cand vine vorba despre a se inspira unii de la altii.

Fortnite este un mare succes pentru anul 2018 care dovedeste ca jucatorii adora aventurile de genul Battle Royale. Acest TPS gratuit, al carui scop este sa ramai ultimul supravietuitor, de pe harta populata cu 100 de jucatori atrage din ce in ce mai multa lume.

Si dovada- numeroase clone ale acestuia, dar si al modelului sau, PUBG care au aparut mai apoi. Dar asta nu il impiedica insa sa realizeze o cifra de afaceri imensa, chiar si pe iOS, unde tocmai a ajuns.

Care este conceptul acestui joc? 100 de jucatori inarmati cu un simplu tarnacop sunt parasutati pe o insula pe care nu mai locuieste nimeni. La sfarsitul jocului, nu va mai ramane insa decat unul in picioare iar toate tacticile sunt valabile pentru a supravietui cat mai mult aici. O aventura minunata a explorarii, un fel de joc de v-ati- ascuns care te va captiva de la inceput pana la sfarsit.

Unele dintre ele, precum Mavericks- Proving Grounds ii ambitioneaza pe jucatori sa depaseasca limita de 100 pe partida. Interogat cu privire la acest subiect de revista Playstation Magazine, Eric Williamson, designer lead la Fortnite, a indicat ca acest subiect a fost abordat in cadrul companiei.

Constrangerile tehnice par sa fie insa foarte reale dar par destul de usor de depasit. Un tip de experimentare care ar putea deci sa se faca prin anumite moduri temporare. In orice caz, dezvoltatorii acestui joc par deschisi la schimbare dar nu vor sa rateze un altfel de inceput care i-ar putea dezamagi pe fani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.