10 motive pentru care manichiura cu oja semipermanenta e „the real deal”

Ritualurile de ingrijire si infrumusetare nu sunt de azi de maine. Femeile au grija de aspectul lor de sute de ani si nu au facut niciodata compromisuri in acest sens. De ce ai face tu? Intr-adevar, timpul ne este din ce in ce mai limitat, dar solutia este in mainile tale.

oja semipermanenta MelkiorNe referim la oja semipermanenta, desigur. Acest produs cosmetic revolutionar infrumuseteaza unghiile a milioane de femei din intreaga lume si se numara printre cele mai populare alegeri in materie de beauty ale ultimilor ani. Daca inca nu ai incercat-o, este timpul sa afli de ce oja semipermanenta merita toate cuvintele de lauda!

  1. Oja semipermanenta se aplica foarte usor pe unghii. De aceea, o asemenea manichiura se realizeaza intr-un timp relativ scurt, de aproximativ 45 de minute.
  2. Are un pret accesibil. Daca apelezi la serviciile unei manichiuriste profesioniste, pretul va include mai multe costuri, dar per total nu vei cheltui foarte mult.
  3. Oja semipermanenta este incredibil de rezistenta. Vizita la salon este necesara pentru ca unghia ta naturala creste de la radacina si trebuie sa iti refaci manichiura, nicidecum pentru ca s-ar ciobi oja.
  4. In cazul in care ai un eveniment neprevazut si nu aveai programata vizita la salon prea curand, poti sa iti aplici peste ea un strat de oja clasica. In momentul in care aceasta se ciobeste, o poti indeparta cu un dizolvant, fara sa te temi ca vei afecta aspectul ojei semipermanente. Desigur, acelasi lucru este valabil si daca iti place sa diversifici si vrei o alta culoare in fiecare zi.
  5. Unghia nu sufera nici o transformare. Se foloseste doar un buffer cu ajutorul caruia sa se netezeasca patul unghial pentru o aderenta mai buna a ojei semipermanente.
  6. Manichiura cu oja semipermanenta are un aspect foarte elegant si natural, foarte apropiat de cel al ojei clasice. De aceea, este o alegere potrivita atat pentru viata de zi cu zi, cat si pentru o petrecere sau un eveniment deosebit.
  7. Contrar multor pareri neavizate, oja semipermanenta nu iti afecteaza unghiile. Mai mult, le intareste si hraneste, fiind chiar recomandata pentru unghiile subtiri, care se rup foarte usor.
  8. Se poate aplica pe orice tip de unghie, iar forma pe care o alegi (patrata, ovala, migdala, rotunda) nu influenteaza in nici un fel rezultatul final.
  9. Daca iti plac unghiile iesite din comun, afla ca oja semipermanenta este foarte versatila: poti opta pentru diferite tipuri de modele, aplica diferite decoruri si obtine chiar si eleganta manichiura french.
  10. Avand calitatea de a intari si rigidiza unghiile, oja semipermanenta este un bun aliat pentru femeile care obisnuiesc sa isi roada unghiile.

Unul dintre cele mai populare branduri producatoare de oja semipermanenta este Melkior Professional. Produsele Melkior sunt folosite in saloane din intreaga lume si recomandate de unii dintre cei mai cunoscuti specialisti in domeniul de beauty. Verifica site-ul lor oficial pentru mai multe informatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.