Poate fi îndepărtată oja semipermanentă acasă?

Există situații în care manichiura nu mai arată bine și situații în care se poate rupe o unghie. Sau, pur și simplu dorim altceva și nu reușim să facem repede o programare la un salon de înfrumusețare. Există soluții pentru a rezolva aceste probleme, chiar acasă la dumneavoastră.

Deoarece oja semipermanentă este un produs modern, cu o rezistență mult mai mare în comparație cu ojele vechi și clasice, procedura de îndepărtare a ei va dura mai mult. Stratul superior trebuie îndepărtat întotdeauna cu ajutorul unei pile grosiere. Trebuie să faceți acest lucru cu atenție și să protejați cât mai bine unghiile și cuticulele. Uleiul pentru cuticule este util în aceste momente.

Uleiul pentru cuticule va proteja foarte bine cuticulele și pielea mâinilor de acțiunea agresivă a acetonei. Fiecare unghie trebuie înfășurată într-o dischetă îmbibată în acetonă. Degetele trebuie înfășurate în folie și apoi va trebui să mai  așteptați aproximativ 10-15 minute, până când acetona va dizolva oja.

Dacă au mai rămas resturi de ojă pe unghii, acestea pot fi îndepărtate cu ușurință cu ajutorul acelorași bețișoare pentru cuticule. Puteți folosi din belșug uleiuri grase pentru hidratarea mâinilor, a unghiilor și a cuticulelor sau orice creme speciale pentru așa ceva.

Magazine care comercializează produse profesionale pentru manichiuri

De unde puteți cumpăra cele mai moderne și eficiente produse unghii ?

Distribuitorii de produse profesionale sunt cei mai recomandați furnizori pentru produse de o calitate excelentă. Everin este numele unui complex site online de produse destinate îngrijirii unghiilor, pentru manichiuri și pedichiuri foarte moderne. Are foarte mulți simpatizanți, deoarece produsele sunt excelente și prețurile, la fel.

Categoriile de produse sunt foarte variate și de actualitate. Este vorba despre un loc de unde puteți cumpăra, practic, orice fel de produs pentru o manichiură modernă: geluri construcții, geluri color, soluții de tip Primer și BaseCoat, pudre acrilice, oje semipermanente, acetonă soluții degresante, uleiuri pentru cuticule, aparate pentru sterilizare, ustensile și accesorii, dezinfectante, decoruri unghii, tatuaje unghii, pile electrice, polygel, extensii unghii, cristale, etc.

Toate detaliile despre produse, prețul, condițiile de transport, condițiile de retur, sunt postate pe site-ul de prezentare al companiei Everin.ro. Este util să solicitați informații suplimentare, dacă nu le regăsiți pe site, de la orice persoană din cadrul companiei.

Oferta Everin.ro este recomandată nu doar pentru centrele de îngrijire a unghiilor, ci și pentru persoanele care obișnuiesc să își îngrijească singure unghiile acasă. Deoarece sunt produse foarte bune din punct de vedere calitativ, rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor dumneavoastră.

Vă recomandăm aici să insistați asupra ofertei pentru oje semipermanente, precum și pentru oferta de geluri construcții. Periodic, firma aceasta oferă campanii importante de promoții pentru multe din produsele incluse în portofoliul propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.