Cazarea la hoteluri in Otopeni

Bucurestiul are in prezent un singur aeroport, asta dupa ce aeroportul Baneasa a fost inchis pentru cursele de linie, ramanand disponibil doar pentru cele private. Astfel, zona cu aeroportul Otopeni are perioad cand devine foarte aglomerata din cauza anularilor de curse sau pur si simplu in perioada concediilor cand numarul de turisti creste.

hoteluri otopeniIn localitatea Otopeni se afla cateva hoteluri ce ofera un numar generos de camere catre clienti, ofertele disponibile putand fi adaptate oricarui buget. Hotel-bucuresti.com, pune la dispozitie o lista pentru cazarea la hotel in Otopeni, cu posibilitate de rezervare online , primind confirmare in scris foarte rapid.

Renovat in 2012, la doar cateva sute de metri de aeroportul Otopeni se afla hotelul Rin Otopeni, ce pune la dispozitia oaspetilor 258 de camere cu o clasificare de 4 stele.

In cadrul hotelului sunt disponibile mai multe tipuri de camere, variind dimensiunea si dotarile , regasim : camera standard, superior si junior suite formate dintr-un dormitory si o camera de zi.

Hotelul Rin Otopeni dispune de foarte multe facilitati, dintre cele oferite gratuit clientilor ar fi : parcarea pazita, internet wifi, transfer intre aeroport si hotel, precum si acces la Jacuzzi, sauna si sala de fitness.

In cadrul hotelului exista si un restaurant unde se poate servi micul dejun, pranzul sau cina. Pe perioada verii clientii beneficiaza de acces gratuit la Water Parc. Tarifele pentru cazare pornesc de la 49 euro. Acest tariff este valabil pentru o camera single in weekend si include toate taxele, precum si micul dejun.

Un alt hotel din Otopeni, este si Phoenicia Express, un hotel ce apartine lantului Phoenicia Hotels & Resorts, alaturi de Phoenicia Grand si Phoenicia Comfort din Bucuresti, precum si de alte cateva aparthoteluri. Hotelul Phoenicia Express se afla pe soseaua Odaii, putin mai departe de aeroportul Otopeni, la aproximativ 6 km, insa ofera aceleasi conditii de 4 stele la tarife foarte avantajoase. Inaugurat in 2009, hotelul are o capacitate de 181 de camere, fiind pozitionat ideal pentru tranzitarea Bucurestiului.

In cadrul hotelului sunt disponibile camere standard cu pat matrimonial sau twin, precum si apartamente cu 2 dormitoare si o zona de living. De la Phoenicia Express, unul dintre hoteluri in Otopeni, de unde se poate ajunge in cateva minute in zona Baneasa din Bucuresti, fiind astfel un hotel cautat pentru expozantii si vizitatorii targurilor organizare la Romexpo si Romaero.

Parcarea si accesul la piscina sunt oferite in mod gratuit oaspetilor. Hotelul are in structura si 2 restaurante. Restaurantul Byblos ce este deschis pentru micul dejun,(buffet suedez) si are o capacitate de 150 de persoane. Tot aici se pot organiza diferite mese festive sau evenimente private.

Cel de-al doilea restaurant al hotelului este Kasttane, avand un specific romanesc si o capacitate de 65 de persoane, este disponibil pentru pranz / cina si pentru diferite evenimente business sau private , precum nunti, botezuri sau aniversari. Desi, transferul de la aeroport nu este disponibil gratuit acesta se poate realiza contra unei taxe.

Prin intermediul hotel-bucuresti.com, se poate rezerva cazare la un tarif avantajos la hotel Phoenicia Express. Sistemul de rezervari hotel-bucuresti.com a fost infiintat in anul 2009, fiind specializat in rezervarea camerelor la unitatile de cazare din Bucuresti. Prin intermediul portalului se pot rezerva camere in toate zonele orasului precum si in zona aeroportului Otopeni. Plata rezervarilor se poate efectua fie cash sau cu cardul la sosirea in hotel, fie prin virament bancar anticipat.

Datorita unui volum foarte mare de rezervari , sistemul hotel-bucuresti.com, mentine tarifele avantajoase pentru toti clientii. Agentii de rezervari sunt persoane specializate in turism, oferind clientilor consiliere in alegerea celei mai potrivite unitati de cazare, avand in vedere cerintele turistului : buget, zona in care se doreste cazarea, facilitati, gradul de confort. In prezent in portofoliul hotel-bucuresti.com sunt 146 de unitati de cazare din Bucuresti, fiind disponibile hoteluri de 2 stele, 3 stele, 4 stele precum si cele de lux clasificate la 5 stele.

In cadrul portalului hotelurile sunt structurate pe zone pentru ca navigarea sa fie cat mai facila. Hotelurile sunt impartite in 6 mari zone bucureste : hoteluri potrivite pentru cazare langa aeroport Otopeni, hoteluri amplasate in zona Baneasa, Hoteluri aflate langa Gara de Nord Bucuresti, hoteluri situate in centrul Bucurestiului, Hoteluri langa Palatul Parlamentului si hoteluri situate in alte zone ale Bucurestiului.

Clientii hotel-bucuresti.com au posibilitatea de a oferii un review hotelului in care au avut rezervare pentru a ajuta la clasificarea cat mai corecta a hotelurilor prezentate pe portalul de rezervari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.