Modele de scule ieftine disponibile in campania de Black Friday

Articolele de bricolaj sunt esentiale in constructii si sunt de mare ajutor in viata de zi cu zi. Masinile de gaurit, trusele combinate, masinile de curatare, polizoarele unghiulare si uneltele de infiletat sunt cateva dintre dispozitivele nelipsite din trusele profesionistilor si a persoanelor care desfasoara diferite activitati independente.

Pentru ca segmentul de scule a cunoscut o crestere asa de accelerata, marile magazine au introdus in campania de Black Friday si promotii pentru acesta gama de produse. Deci, din acest sezon poti cumpara scule ieftine direct de la retailerii consacrati: eMag, BricoDepot, Dedeman.

Daca ai hotarat ca in campania de Black Friday poti gasi cele ai mari reduceri la scule (vezi acest link: blackfriday.onlines.ro/scule.php ) este momentul sa descoperi si care sunt tipurile de articole de bricolaj, care se gasesc pe lista de reduceri a magazinelor in acest an.

1. Masina de insurubat

Printre cele mai populare scule sunt masinile de insurubat. Aceste unelte pot fi folosite pentru realizarea a numeroase activitati. Le poti achizitiona pentru a pune la punct piesele de mobilier din casa sau poti sa le folosesti in interes de serviciu. Masinile de insurubat ce pot fi cumparate la reducere de Black Friday, sunt durabile, robuste si eficiente. Uneltele ce poarta insemnul unor companii celebre – Bosh, Black & Deker, Makita si Heiner sunt disponibile in acest sezon in ofertele de reduceri ale campaniei de Black Friday.

2. Ciocane rotopercutoare

Dintre modelele de scule ieftine, puse la bataie de magazinele de bricolaj nu lipsesc ciocanele rotopercutoare. Aceste unelte sunt intrebuintate in diverse domenii, datorita numeroaselor aplicatii pe care le detin. Atat modelele de ciocan rotopercutor cu percutie, cat si cele simple, pot fi cumparate ieftin in campania de Black Friday. Cum costul obisnuit al acestor scule este ridicat, este bine sa nu ratezi startul perioadei promotionale. Pot economisi sume importante, achizitionand scule la reducere.

Vezi si:  Reguli de utilizare a unui multimetru digital, pentru a evita situatiile periculoase

3. Polizoare unghiulare

Printre sculele ieftine se gasesc si cele mai noi modele de polizoare unghiulare Heinner. Uneltele asigura precizie maxima si utilizare indelungata. Sunt potrivite pentru realizarea de lucrari grele pentru ca asigura performante ridicate. Usureaza sarcinile dificile si scurteaza timpul de lucru. Polizoarele Heinner sunt prevazute cu motoare puternice, manere secundare care ofera mai multa precizie in timpul lucrului si butoane speciale de blocare care previn accidentarile. In magazinele de bricolaj sunt pregatite si oferte speciale de pret pentru polizoare unghiulare Bosch si Black Deker.

4. Masini de gaurit

Ca si ciocanele rotopercutoare si masinile de gaurit sunt indispensabile in constructii. Daca doresti sa iti usurezi sarcinile zilnice, nu ezita si descopera cele mai bune promotii pentru cele mai eficiente scule. Pentru a optimiza metodele de lucru alege modele de masini de gaurit cu acumulatori Bosch si Heinner. Conform specialistilor, sunt mai fiabile si mai usor de folosit decat sculele clasice. Cand vine vorba de lucrari grele, sunt recomandate totusi masinile de gaurit alimentate la reteaua electrica, pentru ca sunt mai puternice.
In concluzie, Black Friday este momentul potrivit pentru a-ti reinnoi trusa de scule. Modelele de inalta calitate lansate la promotie, in noua campanie, sunt un factor care asigura randament dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.