Ceaiul mate este cel care te ajuta sa slabesti

Ceaiul mate, cea mai populara bautura in Argentina, Paraguay sau Uruguay, dar si in anumite zone din Brazilia este cea mai buna alegere atunci cand vrei sa slabesti.

Ceaiul mate are proprietati diuretice deci te va ajuta sa ai grija de rinichii tai, pe langa faptul ca te va satura mai repede si mai eficient. Si pe langa faptul ca iti va umple stomacul de lichide, va intarzia si vidul gastric.

Iar daca vei consuma ceai mate fara sa il indulcesti sau fara sa il consumi alaturi de biscuiti sau de prajituri, te poate ajuta sa slabesti. In acest articol, vei afla mai multe despre aceasta bautura minunata.

Ceaiul mate este stimulant. Datorita acestor proprietati, ceaiul mate te va ajuta sa iti declansezi digestia si sa pierzi in greutate mult mai usor. Acest lucru se datoreaza faptului ca acesta contine mateina, o substanta asemanatoare cafeinei. In plus, poate stimula si accelera metabolismul si energia si poate sa arda deci si mai multe grasimi.

Ceaiul mate este calmant. Chiar daca ceaiul mate are prroprietati asemenatoare cu cele ale cafelei, acesta este cel mai bun pentru a te calma sau relaxa.

Ceaiul mate este antioxidant. Cum ceaiul mate este foarte bogat in antioxidanti, acesta poate sa combata stresul oxidativ, poate ameliora sanatatea pielii si te ajuta in acelasi timp sa elimini radicalii liberi din organism.

Ceaiul mate este anti-inflamatoriu. Daca vei bea ceai mate de mai multe ori pe saptamana, vei reusi sa reduci in mod semnificativ inflamatiile. Deci este recomandat pentru persoanele care sufera din cauza reumatismelor, a artritei sau a altor boli inflamatorii.

Ceaiul mate este diuretic. Ceaiul mate iti va ajuta rinichii sa munceasca mai bine si sa fii cel mai sanatos. Este perfect in acelasi timp si daca suferi de retentie de apa si este excelent si iarna cand vei mai putina apa.

Ceaiul mate mai poate dilata bronhiile si poate facilia dilatarea bronhiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.