Daca ai momente cand iti vine sa citesti, citeste „Conjugat la feminin”

«Conjugat la feminin» este mai mult decât o carte cu coperți și cuvinte. Este o lucrare plină de substanță și emoții. Este practic un portal care ne teleportează spre noi înșine și ne ajută să ne redescoperim în forma noastră naturală.

Practic vorbim de o carte care ne ajută să reflectăm mai clar și mai limpede la cine suntem noi în adâncul nostru, ce ne face sufletul să vibreze şi ce ne face să ne simţim mai mult oameni și mai puțini ființe bipede impersonale.

Carte pare o călătorie jurnal, o lecție de viață, o sesiune one to one cu fiecare cititor, este o biografie dar este și beletristică, este reportaj sau introspecție, practic vorbim de un produs multifațetat.

Care este mesajul cărții – ,,Conjugat la feminim’’

Simona Muscă crede că tot ce a trăit, a experimentat, a simțit, nimic nu a fost întâmplător. Pentru autoare, viața a fost un cumul de trăiri pentru că toți oamenii, din punctul ei de vedere sunt doar un rezultat obținut din suma întâlnirilor cauzale sau nu între oameni.

Pentru că interacțiunea interumană are capacitatea să creeze și să modeleze caractere, idei, să transforme oameni în oameni sau neoameni.

Prin intermediul acestei cărți, cititorii au timp să mediteze și să se gândească la cine sunt ei cu adevărat, ce le face sufletul să vibreze mai tare, ce îi face să se simtă oameni, care sunt lucrurile/locurile/clipele de care le este dor din copilărie sau din prezentul imediat.

Cartea Simonei e un apel către viață, către experiențe trecute dincolo de gânduri premeditate și lăsate să moară în fașă. Odată ce deschizi această carte începi să înțelegi că viața trebuie trăită la timpul prezent, nu proiectată în viitor sau reeditată din trecut.

Eu am învățat că lucrurile care sunt menite să se întâmple se vor întâmpla și că singurele lucruri pe care le putem controla sunt emoțiile pe care le lăsăm să se contureze în contextualitatea în care ne aflăm. Practic, dacă ceva trebuie să se întâmple se va întâmpla oricum și cel mai sănătos lucru pe care îl putem face atunci când vorbim de destin și predestinare este să privim totul cu naturalețe.

Dacă ar fi să extrapolez către un core target mesajul acestei cărți l-aș vedea scris undeva pe cer pentru ca toate femeile și tinerele cu vârsta cuprinsă între 17 și 40 de ani să îl înțeleagă și să transforme totul într-o mantră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.