Este paranormalul real sau doar fictiune?

Aceasta este intrebarea de care multi dintre noi ne-am lovit, cel putin o data in viata, atunci cand ne-am apropiat de acest tip de relatari (indiferent de forma: scrisa, orala, video, foto, etc). Insa raspunsul la aceasta intrebare nu poate fi gasit sau dat cu usurinta. Numeroase carti despre paranormal chiar sporesc nivelul de mister asociat acestei vaste tematici. Chiar si definitia acestui termen inseamna „dincolo de normal”, ceva plin de mister, necunoscut sau neinteles pe deplin. Asa ca a te familiariza cu acest concept este mai degraba un proces, o calatorie. Pentru a te ajuta, ai la dispozitie o gama larga de carti despre paranormal, aici la Pravaliacucarti.ro.
carti despre paranormalFoarte adesea avem doar fragmente de dovezi sau de experiente din partea oamenilor; chiar si mai rar putem sa observam o dovada clara, ce sa poata fi adusa intr-un laborator pentru a fi analizata.

Mai mult decat atat, exista diferite teorii, insa se pare ca nimeni nu detine adevarul suprem. De aceea, aceste fenomene sau fiinte paranormale sunt parte a experientei umane ce merita investigarea. Daca de exemplu am fi intrebati de existenta fantomelor, a caselor bantuite, am putea sa spunem fara nicio urma de indoiala ca dovezi ale acestor lucruri exista, de mii de ani – si totusi nu intelegem complet la ce se refera sau ce reprezinta. Avem teorii diverse, dar nimeni nu stie exact.

Cu siguranta, raspunsul la intrebarea de mai sus e afirmativ – da, paranormalul e real, in sensul ca exista foarte multe mistere in aceasta viata; ele nu sunt intelese sau explicate in prezent de modelele stiintifice.
Totusi, ca oameni pasionati de carti despre paranormal, nu trebuie sa „credem” in paranormal – credinta ar insemnata o acceptare a ideii, fara a fi necesara o cercetare ulterioara.

Ci trebuie sa alegem sa exploram paranormalul, intr-un mod care sa ne fascineze, sa ne deschida mintea, intr-o calatorie, o expeditie ce sa patrunda in misterele ce ne inconjoara, ce reprezinta indicii catre adevarata natura a existentei noastre pe aceasta planeta; un mod de a incepe aceasta aventura e prin lecturarea unor carti despre paranormal de calitate, de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.