Cele mai frumoase carti care ne ajuta sa fim fericiti

Cum ar fi daca am conferi cartilor sarcina dificila de a ne face bine la moral? De a ne ajuta sa fim cei mai fericiti? Povesti de iubire, aventuri de o viata, cele mai originale personaje… Iata o selectie de carti care fac bine moralului si care ne consoleaza atat cat trebuie.

Julie Powell- Julie si Julia. Julie se plictiseste putin la jobul sau de secretara si obtine un proiect nebunesc- sa realizeze cele 525 de retete dintr-o carte in minuscula sa bucatarie intr-un an. In fiecare seara, scrie pe blog reteta pregatita si starile sale de suflet- o prietene nimfomana, o mama prea protectoare, retete ratate… o epopee culinara si personala minunata.

Paulo Coehlo, Alchimistul. Santiago este un cioban. Intr-o zi se decide sa lase totul balta pentru a duce la bun sfarsit legenda sa personala. Adica sa gaseasca o comoara pe care a vazut-o in vis, lungul sau drum va fi plin de probe si de provocari.

Elizabeth Gillbert, Eat, Pray, Love. Dupa un divort dificil, Elisabeth decide sa profite de un an sabatic pentru a-si reveni. Lasa totul deoparte- iubit, loc de munca, stresul cotidian, presiunea sociala… merge mai intai in Italia pentru a regasi bucuriile vietii, in India pentru o retragere spirituala si in Bali pentru a descoperi iubirea sub toate formele sale.

Robin Sharm, Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul. Julian duce cea mai stresanta viata pana cand o criza cardiaca il face sa renunte la tot. Deoarece a fost foarte aproape de moarte, incepe sa isi puna o multime de intrebari cu privire la viata. Decide sa plece in Himalaya pentru a se bucura de viata cu un plus de pozitivitate.

Daniel Glattauer, Love Virtually. O poveste de dragoste virtuala incepe atunci cand Emma vrea sa renunte la un abonament. Emma si Leo vor lega cea mai frumoasa poveste de dragoste din spatele ecranului si cele mai frumoase legaturi. Intr-o zi, decid sa se intalneasca, dar trebuie sa tina cont de o singura regula- nu trebuie sa isi vorbeaasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.