6 carti de citit in functie de destinatia de vacanta aleasa

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Anul 2018 de-abia a inceput dar tu te gandesti deja la urmatoarea destinatie de vacanta? Mai ales la cea din vacanta de vara? Atunci cand iti pregatesti bagajele nu uita sa pui in valiza si cele mai frumoase carti.

Sa pleci in vacanta e un lucru foarte bun. Dar sa pleci in vacanta cu o carte buna e si mai bine. Dar daca pleci acolo unde are loc actiunea cartii e un lucru genial.

Exploreaza Statele Unite cu cartea « Adevarul despre cazul Harry Quebert ». Adica 670 de pagini pline de intriga. Din New York la New Hampshire, Marcus Godman face propria sa ancheta pentru a-si salva mentorul din mainile politiei. O carte foarte palpitanta perfecta pentru vacante in nordul Statelor.

Un week-end in Normandia cu « N’oublier jamais”. Yport si falezele sale. Faleze care il vor face pe Jamal sa isi piarda capul. Un sportiv handicapat, a carui viata se schimba dupa ce in timp ce face jogging da nas in nas cu o necunoscuta.

« Prietena mea geniala » pentru a se plimba pe strazile din Napoli. Italia anilor ’50, o prietenie si doua destine. Cartea spune povestea a doua prietene, Lila si Elen dintr-un cartier sarac din Napoli.

Plimba-te prin satele din Anglia cu « Agahta Raisin and The quiche of death ». Este o Miss Marple a zilelor noastre. Batranica paraseste Londra pentru a se bucura de o pensie anticipate in satucul Costwolds. Dar totul se precipita atunci cand cineva de otravaeste cu o parte din quiche-ul sau preparat in casa.

Parcurge Australia cu « Ultimul vals al Matildei ». Totul incepe in 1932, pe pamanturile din Churinga, cand tanata Matilda isi pierde mama. 50 de ani mai tarziu, Jerry, un pictor mosteneste acest loc si gaseste jurnalul sau intim.

« Mananca, roaga-te, iubeste », pentru un tur initiatic al lumii. La 30 de ani, Liz lasa totul deoparte si pleaca sa descopere lumea prin 3 destinatii- Italia, India si Indonezia.

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.