Invatarea limbii engleze in clasa a V-a

In clasa a V-a, elevii invata si stapanesc multe concepte noi si interesante in limba engleza. Manualul Fairyland 5 contine dialoguri captivante care motiveaza si intriga elevii, cantece atractive, exercitii, texte si activitati care promoveaza valorile si invatarea activa. Fairyland 5 activity book este un manual extrem de util, deoarece ajuta elevii sa invete sa articuleze corect, sa relateze fluent in limba engleza si sa participe la interactiuni verbale pe teme familiare, atat in perechi cat si in grup.

Engleza in clasa a V-a

In clasa a V-a elevii trebuie sa dezvolte abilitati in diverse domenii, si sa devina increzatori si independenti. Elevii trebuie sa aprofundeze cunostintele dobandite, si sa exploreze noi domenii de interes. Desi elevii de clasa a V-a sunt mai independenti si inteleg mai repede si mai usor noile concepte, motalitatea de invatare prin activitati este inca extrem de utila. Majoritatea activitatilor din activity book fairyland 5, sunt proiectate tinand cont de caracteristicile si etapele de dezvoltare pe care elevii 5 trebuie sa le atinga pana la sfarsitul anului scolar. Aceste activitati sunt o modalitate convenabila de a-i determina pe elevi sa isi petreaca timpul intr-un mod productiv. Parintii si profesorii se pot folosi de planul de invatamant oferit de fairyland 5 pupil’s book pentru clasa a 5-a, pentru a mentine copiii implicati. Este cel mai simplu mod de a face ca invatarea limbii engleze sa fie distractiva.

Pentru elevii care invata cel mai bine prin repetitie, parintii sau profesorii pot folosi flash carduri de la Fairyland, iar pentru elevii care invata mai usor prin vizualizare, exista o colectie vasta de videoclipuri si desene animate. In plus, pentru a verifica cunostintele dobandite, fiecare modul din manual contine la final teste de evaluare. Indiferent care stil de invatare functioneaza cel mai bine, manualele ofera elevilor suficiente resurse care le stimuleaza interesul si faciliteaza invatarea limbii engleze.

Obiective

Pana la sfarsitul clasei a 5-a, elevii ar trebui sa fie capabili sa dezvolte interes pentru anumite  aspecte geografice specifice spatiului anglo-saxon, sa fie interesati de traditiile si obiceiurile spatiului anglo-saxon, sa scrie despre evenimente dupa un plan dat, sa produca scurte redactari cu structura simpla, sa efectueze fara ajutor exercitii cu alegere multipla si exercitii de repetare dupa model.

Elevii de clasa a V-a vor invata sa-si spuna opinia despre diverse teme sau texte, sustinandu-si punctul de vedere cu motive si informatii in limba engleza, sa scrie despre evenimente reale sau fictive folosind o tehnica eficienta si detalii descriptive, si sa participe la discutii de grup care sa le permita sa-si spuna clar parerea, dezvoltandu-si astfel capacitatea de exprimare orala si de receptare a mesajului oral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.