Tipuri de leagane si balansoare pentru pitici

Leganatul este o practica veche de linistire a celui mic; prin aceasta actiune bebelusul se relaxeaza si devine mai putin agitat. Cum se explica acest lucru? Miscarile de leganare aduc aminte de miscarea intrauterina ce induce automat reflexul de linistire.

Am gasit pe internet chiar si sfaturi de leganare a copilului: capul trebuie tinut ferm, dar corpul mai lejer. La inceputul leganarii miscarile trebuie sa fie scurte si rapide, iar dupa ce copilul devine mai calm miscarile trebuie sa devina mai lungi si mai ample.

Cu toate acestea, in ziua de azi parintii au oportunitatea de a cumpara un leagan care sa faca treaba pentru ei. Asezat in leaganul respectiv, bebelusul se va linisti intr-o clipita. Pentru a vedea online o gama variata de leagane si balansoare accesati acest site.

Tipuri de leagane si balansoare:

  • balansoare simple – activate de mana parintilor sau a persoanelor care au grija de micut. Aceste articole sunt ca niste patuturi usor mobile, care au ca scop linistirea micutului. Miscarea nu este prea ampla, pentru ca micutul sa fie in siguranta.
  • balansoare electrice – articole care se pot folosi inca din prima zi de viata a micutului. Acestea dispun de mai multe viteze, pentru a putea fi pe placul bebelusilor mai mari sau mai mici. Acestea dispun de centuri de siguranta si mai multe articole de acest gen, care sa sporeasca confortul si siguranta micutului.
  • leagane – acestea sunt articole mai apropiate de forma de patut. Dar ce au in plus leaganele sunt vibratiile linistitoare si uneori jucariile muzicale cu care sunt dotate.
  • sezlonguri – acestea sunt un fel de scaunele cu vibratii calmante. Aceste articole nu au atatea bari de protectie si sustinere, dar sunt foarte comode pentru cei mici si le ofera toata mobilitatea de care au nevoie.
Vezi si:  Tot ce trebuie sa stii despre implantul dentar! Riscuri si beneficii

Gasiti toate aceste tipuri de produse in oferta magazinului online marisuca.ro, magazin pentru copii ce ofera produse de calitate, create de catre producatori cu renume pe plan international in aceasta industrie: BabyGo, Beaba, Cosatto, Tiny Love etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.