De ce ar trebui sa folosesti sucul de lamaie peste tot in preparatele tale?

De-a lungul timpului, lamaia s-a impus, pe buna dreptate, drept un aliment healthy prin excelenta, chiar un veritabil aliment medicament. Iata cateva motive care sa te comvinga si pe tine sa o folosesti peste tot in preparate, in cazul in care nu o faci deja.

Lamaia te ajuta sa ai cea mai frumoasa piele. Adica, lamaia este cea care iti va curata in profunzime organismul iar acest lucru se vede din exterior. Pielea va deveni mai neteda si mai curata.

Lamaia este anti-age. Vitamina C din lamaie este cea care ne protejeaza de stresul oxidativ deci poate incetini procesul de imbatranire. Lamaia este deci cea mai buna crema anti-age? Se pare ca Da.

Lamaia este foarte bogata in vitamina C. Lamaia este deci alegerea perfecta atunci cand vrei sa fii plin de energie, stimulat si cu un sistem imunitar foarte puternic.

Lamaia este cea care poate favoriza satietatea. Adica, lamaia contine o fibra, pe numele sau pectina care se umfla in stomac in contact cu apa si deci va favoriza satietatea. Deci vei face doar bine corpului si iti vei regla in acelasi timp apetitul.

Lamaia are un efect antiseptic si anti-infectios. Cu alte cuvinte, lamaia este cea care nu lasa microbii sa se prolifereze. Deci este perfecta in cazul in care suferi de afte sau de dureri in gat.

Lamaia este diuretica. Lamaia este cea care va favoriza eliminarea de lichide. Este ideala deci in cazul in care suferi de retentie de apa si cand vrei sa elimini toxinele si impuriatile.

Lamaia poate facilita digestia. Lamaia va stimula ficatul pentru ca acesta sa produca mai multa bila. In consecinta, digestia va fi mult mai usoara. Deci poate sa fie cea mai buna alegere dupa o masa mai copioasa.

Vezi si:  Supa de fasole alba si carne de pui

Lamaia este alcalina. Lamaia este ideala si pentru a restabili echilibrul acido-bazic din corp. Un excelent reflex de adoptat deci in viata de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.