Costume de baie, care se poarta

Cu siguranta fiecare doamna se pregateste intens pentru vara ca sa arate extraordinar in costumele de baie. Daca inca nu v-ati ales costumul de baie, cu sfaturile de mai jos va garantam ca nu veti da gres si ca veti straluci.

Indiferent ca veti cumpara un costum de baie online sau din magazine, sunt cateva criterii, dupa care trebuie sa alegeti costumul de baie potrivit. Designerii au readus costumele de baie intregi, printre modelele la moda, pentru ca avantajeaza toate tipurile de silueta. Culorile pentru care puteti sa optati, sunt cele tari si cele inchisi. Alegeti in functie de ce va avantajeaza. Cu culori inchise puteti sa ascundeti defectele, iar cele deschise evidentiaza calitatiile.

Noile modele de costume de baie intregi va permit sa fiti la moda si chiar si atragatoare. Daca nu doriti sa treceti neobservata pe plaja sau la strand puteti sa apelati cu incredere la modelele cu decupaje indraznete. Modelele cu decupaje sunt recomandate si doamnelor care doresc sa isi alungeasca silueta.

Sunt in tendinte si costumele de baie prevazute cu aplicatii. Puteti sa alegeti dintre modele cu paiete, figurine, fundite sau cu aplicatii din plastic si din metal. Aceste costume de baie sunt potrivite daca doriti sa iesiti in evidenta. Deasemenea costumele de baie cu aplicatii, ca si culorile, pot sa va ajute sa va ascundeti unele defecte care va pot deranja. Aplicatiile de volane si funde adauga volum, deci nu sunt recomandate pentru femeile mai plinute. Accesoriile metalice sau din plastic pot distrage atentia de la locurile cu probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.