Top 8 piese vestimentare in care trebuie sa investesti in toamna sau iarna anului 2017

Daca vrei sa supravietuiesti venirii toamnei, cu melancolia sa cu tot, ai la indemana o singura solutie- este vorba despre o sedinta de shopping. Iar daca vrei sa te reintorci la locul de munca mai stilata ca niciodata, trebuie sa stii care sunt piesele vestimentare pe care trebuie sa mizezi.

Piesele vestimentare din denim. Piesele vestimentare din denim revin in forta si in noul sezon. Dar daca vrei sa fii cea mai trendy, trebuie sa mizezi pe un total look din denim. Cauta deci o geaca si o pereche de pantaloni din denim, care sa fie uniforma ta perfecta pentru toamna.

Cizmele cu paiete. Cizmele devin in noul sezon mai inalte si mai stralucitoare. Cele in nuante de argintiu si cu paiete vor atrage cu siguranta toate privirile.

Un palton din plastic. In aceasta toamna, vei fi cea mai stilata atunci cand te protejezi de ploaie. Un palton sau mantou impermeabil din plastic transparent este cea mai buna idee pentru noul sezon.

O geanta XXL. Gentile devin din ce in ce mai mari in noul sezon. Gentile sunt giga spre marea bucurie a fashionistelor inraite care pot cara intreaga casa dupa ele.

Un costum taior cu pantaloni. Cum ar fi sa scoti in toamna ce vine stilul de business woman care dormiteaza in tine? Cel in nuante de gri si carouri este cea mai buna alegere pentru noul sezon.

O rochie cu flori. Daca vrei sa prelungesti putin vara si in septembrie, nu ai mare lucru de facut. Ai nevoie de o rochie lunga cu flori. Cu o pereche de pantofi tip babies vei fi cea mai frumoasa cu siguranta.

O pereche de pantaloni de jogging. In toamna aceasta, treningul, mai ales pantalonii de jogging trebuie sa se poarte cu stil si cu mandrie.

Gentile cu logo. Pentru ca tendinta nineties este foarte in voga si pentru ca logo-urile sunt din ce in ce mai in voga, in noul sezon va trebui sa le afisezi peste tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.