Idei pentru decoratiuni – bucatarii in alb si negru

fbAnul trecut a conturat o multime de noi trenduri, in ceea ce priveste decorarea sau redecorarea interioarelor de locuinte. Una din aceste idei se refera la stilul in alb si negru, aplicat in special bucatariilor. O astfel de paletare, adresata bucatariilor deja existente, cat si celor noi, poate sa asigure un suflu modern si elegant, atractiv si deloc dificil de adoptat. Aceste doua culori dau senzatia unui spatiu intins, a unui contrast ridicat – scotand la iveala ce e mai bun si frumos dintr-o bucatarie. Folosirea placilor de marmura si granit, in aceste nuante, poate fi un bun punct de plecare, dupa cum ne demonstreaza si oferta Fabi Satu Mare.

Cum sa incepem? Placarea pardoselii si a peretilor poate fi realizata chiar la inceput, ca si puncte centrale. Mai tarziu vom adauga corpurile de mobilier, blaturile de masa (sau celelalte). Aceste blaturi, disponibile in variante de nuante deschise sau inchise pot fi realizate atat din marmura cat si granit – proprietatile si preturile lor pot sa varieze, de asemenea.  Culoarea neagra poate fi un punct extrem de puternic in bucatarie, insa e bine sa ne asiguram ca il  echilibram cu alb. Altfel, camera va fi prea intunecata. E recomandat deci sa incorporam destula lumina. Tavanele inalte, o usa culisanta si spoturile de lumina sunt cateva moduri de a echilibra acest negru. Ca si sfat din partea profesionistilor, e bine sa nu ne rezumam doar a acorda atentie placilor de marmura sau granit – dimpotriva, e bine sa fim creativi cu plantele si florile din jur, cu lucrarile de arta ce pot fi plasate in variate locuri (tablouri, desene, sculpturi, fotografii, etc).

Continuam cu aparatele electrocasnice – fata de modelele standard, in nuante de alb, gri sau culori aprinse, ne putem indrepta catre variantele negre. Acestea vor da un design modern, retro – desigur, vom face aceste achizitii in functie de nevoi si buget. Pe langa culorile sau nuantele elementelor de plastic trebuie sa acordam o atentie sporita si pieselor de metal (precum picioruse sau manere) – ne gandim deci la combine frigorifice, aparate de cafea, etc.

Incheiem  acest material sugerand o alta metoda de a realiza placarile peretilor – puteti sa va indreptati catre variante de placi mai mult sau mai putin reflexive, ce sa creeze o altfel de ambianta – poate chiar onix, despre care nu am mentionat nimic. Accente pot sa fie date si de plasarea unor boluri colorate puternice,  a unor buchete proaspete de flori, ceainice viu colorate. Acestea sunt dupa cum observam destul de reduse, ca pret, usor de achizitionat si plasat. In plus, se pot schimba cu usurinta pentru a se integra in anotimp !

Pentru mai multe informatii  legate de placarile de piatra naturala – marmura, granit si onix, descoperiti oferta completa prin www.fabism.ro si comandati online produsele potrivite!  Alege ca acest nou an sa fie unul in care te simti altfel in bucataria ta, prin aceste solutii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.