Cum poti obtine un living retro sic la tine acasa?

Esti in cautare de cele mai bune idei pentru a-ti transforma interiorul casei, livingul in special? Tendinta retro sic este cea care revine in forta in magazinele de decoratiuni interioare si va fi prezenta mai mult ca niciodata in acest an in interioare.

Un amestec foarte indraznet si bine dozat de diferite stiluri de decor, care imbina cu cea mai mare eleganta un living, stilul retro sic este cel care te invita sa indraznesti cele mai puternice si particulare nuante pentru casa ta.

Imbina deci la tine in living, culori forte cum ar fi galbenul mustar si albastrul, de exemplu. Un duo care functioneaza de minune, fiind completat de nuante de lemn deschis, de materiale exotice naturale si de auriu.

Poti structura totul cu ajutorul cu piese de mobilier sau obiecte in nuante de negru mat care vor calma albastrul puternic de pe perete.

Dar daca vrei sa obtii un decor putin mai simplu, poti miza pe unele piese forte de decor, in nuante mai indraznete precum fotoliile, un semineu cu forme rotunjite, un covor de vinil cu motive si accesorii retro minunate.

Mai poti incerca sa faci din interiorul casei tale un univers in care opulenta si stilul sofisticat sunt de rigoare, unde spatiul este cel mai bine pus in valoare cu arta si subtilitate, in care materialele pretioase sunt cele mai importante.

Apeleaza deci la o multime de obiecte de decor cu un stil minimalist, care vor pune cel mai bine in valoare marmura si sticla, dar si catifeaua cea calduroasa. Catifeaua arata cel mai bine alaturi de motivele grafice precum cele de pe perne sau perdele. Nuantele profunde de verde, de albastru sau de rosu vor completa de minune totul, alaturi de cele mai frumoase obiecte de iluminat retro din sticla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.