Cum sa alegi cele mai bune lenjerii de pat

Vrei sa stii cum poti sa alegi cea mai buna lenjerie de par astfel incat sa ai parte de un produs rezistent si confortabil? Atunci trebuie sa citesti acest articol. Poti sa descoperi aici mult mai multe informatii despre cum poti face cea mai bune alegere cu privire la produsele de care esti interesata.

  Iata cum poti alege cea mai buna lenjerie de pat

Alege materiale care respire

Lenjeriile de pat se pot realiza din fel de fel materiale, incepand de la cele naturale si pana la cele sintetice. Daca vrie sa optezi pentru un produs de calitate cel mai bine este sa alegi materialele naturale care lasa pielea sa respire. Materialele naturale pentru care trebuie sa opezi sunt: bumbacul, matasea, inul dar si bambusul.

Lenjeriile de pat din bumbac sunt cele mai cautate deoarece  ofera o buna calitate la un pret rezonabil. Lenjeriile de pat din materiale sintetice nu sunt foarte recomandate deoarece nu sunt foarte prietenoase cu pielea si nu permit o buna circulatie a aerului prin tesatura. Toate astea in timp vor duce la transpiratie pe parcursul somnului.

Combinatiile de materiale sunt cele care au in compozitia lor atat materiale naturale cat si materiale sintetice iar asta inseamna ca vei avea parte de un produs bun care va permite o circulatie mai buna a aerului.

Un alt element la care trebuie sa acorzi atentie este densitatea tesaturii. Cu cat densitatea este mai mare cu atat lenjeria de pat va fi mai rezistenta si mai calduroasa. Daca vrei sa ai parte de un produs calitativ atunci alege o lenjerie de pat cu o densitate mai mare de 200 – 300 gr/mp.

Un alt aspect pe care nu trebuie sa il omiti este ca o lenjerie de pat calitativa va avea de fiecare data cusaturi rezistente si finisaje estetice. Daca vrei sa fii sigura ca lenjeria pe care ai cumparat-o este un calitativa poti opta oricand pentru un produs cu cusaturi duble si rezistente. Finisajele cusaturilor trebuie sa fie frumos lucrate si fara resturi de material care sa iasa din cusatura. Cu cat esti mai atenta la toate aceste aspecte cu atat vei fi mai sigura pe decizia luata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.