Vedetele care si-au gasit iubirea dupa 40 de ani

Adori romantismul si iubirea? Ei bine, cu aceste cupluri de vedete vei fi servit. Chiar daca divorturile sunt destul de numeroase la Hollywood si tentatiile sunt prezente la orice pas, iubirea inca mai este prezenta. Dar, sa gasesti partenerul potrivit dureaza ceva si asta o dovedesc si vedetele noastre preferate. Se spune ca iubirea nu are varsta si asta o dovedesc din plin si vedetele noastre preferate.

George si Amal Clooney

Femeile din lumea intreaga au avut inimle frante atunci cand George si-a anuntat casatoria dupa numerosi ani de celibat. Si-a gasit iubirea vietii la varsta de 52 de ani si este foarte fericit, alaturi de cei doi gemeni ai cuplului.

Robert Redford si Sibylle Szaggars

Celebrul actor s-a casatorit cu partenera cu care a avut o relatie mai lunga, pictorita de origine germana Sibylle, la varsta de 72 de ani.

Harrison Ford si Calista Flockhart

Actrita avea 45 de ani si Harrison Ford 67 cand si-au pus inelul pe deget. Si actorul a declarat ca a fost suprins de faptul ca inca mai poate lua lucrurile in serios si ca poate stabili o relatie durabila.

Hugh Grant si Anna Eberstein

Dupa ce au avut o relatie de mai multi ani si un copil, cuplul s-a casatorit in sfarsit in 2018. Actorul avea atunci 58 de ani.

Cameron Diaz si Benji Madden

Actrita avea 42 de ani, in 2015 cand l-a intalnit pe celebrul rocker.

Gwyneth Platrow si Brad Falchuck

Actrita avea 46 de ani cand sa casatorit cu scenaristul de 48 de ani. La acel moment, Gwyneth a declarat ca a simtit ca si-a gasit partenerul care i-a fost destinat.

Daniel Craig si Rachel Weisz

Cuplul de actori s-a casatorit in 2011, cand Daniel avea 41 de ani si Rachel 40.

Dwayne The Rock Johnson si Lauren Hashian

Cuplul a locuit muli ani impreuna inainte sa treaca la treburi mai serioase. Actorul avea atunci 47 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.