Poate ca nu stii asta, dar toate aceste vedete sunt deja bunici!

Susan Sarandon, Whoopi Goldberg, Jane Seymour sunt toate foarte talentate, sunt extrem de celebre, dar mai au un lucru in comun- sunt bunici foarte iubitoare si dedicate. Dar mai sunt o multime de vedete despre care poate nu stiai ca sunt bunici. Si da, vedetele au nepoti si adora sa se ocupe de ei.

Aceste actrite sau cantarete celebre au o cariera impresionanta in spate. Dar dincolo de studiouri sau platourile de filmare, aceste vedete au o viata de familie plina deoarece sunt mame si bunici in acelasi timp.

Whoopi Goldberg a devenit bunica foarte devreme. Fiica sa Alexandrea, a nascut primul copil, pe Amarah Skye, la doar 16 ani, cand Whoopi avea 34. Dar Whoopi mai are inca doi nepoti, Jerzey si Mason, dar si un stranepot.

Susan Sarandon are doi nepoti. Actrita a declarat insa ca nu suporta sa ii se spuna “bunica”, ci ca prefera sa fie strigata honey. Dar este de parere ca este mai usor sa fii bunica, decat mama si apreciaza foarte mult acest statut.

Kiefer Sutherland. Interpretul lui Jack Bauer din « 24 » a devenit bunic la varsta de doar 39 de ani. Si la ora actuala are deja 2 nepoti.

Jim Carrey. Celebrul actor de la Hollywood a devenit bunic pentru prima data la varsta de 48 de ani.

Charlie Sheen. Vedeta din serialul « Doi barbati si jumatate » i-a urat bun venit nepoticii sale la varsta de 47 de ani, in 2013, cand fiica sa de 28 de ani a devenit mama.

Jane Seymour. Jane Seymour este o bunica fermecatoare care adora sa isi petreaca timpul cu cei trei nepoti ai sai.

Mike Epps. O alta vedeta de la Hollywood care apreciaza foarte mult statutul de bunic, incarcand peste tot poze cu fiica sa si cu neopotica sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.