Care sunt vedetele care implinesc frumoasa varsta de 60 de ani in 2024?

Uitam adesea ca, in ciuda celebritatii si farmecului lor, vedetele sunt, de asemenea, fiinte umane care imbatranesc odata cu trecerea timpului. Iar unele nu isi arata deloc varsta! In 2024, unele dintre cele mai mari vedete ale secolului XXI vor sufla in cea de-a 60-a lumanare. De la Keanu Reeves la Nicolas Cage, toate aceste vedete s-au nascut in 1964.

Sandra Bullock

Sandra Bullock este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood. De-a lungul carierei sale, a primit numeroase premii si nominalizari, inclusiv un Oscar si un Glob de Aur. Actrita care a captivat lumea intreaga va sarbatori pe 26 iulie implinirea a 60 de ani.

Lenny Kravitz

Celebru pentru amestecul sau de rock, soul, funk si R&B, cantaretul piesei Fly Away ramane la fel de stilat ca intotdeauna. El implineste 60 de ani pe 26 mai.

Courteney Cox

Actrita din Friends a cucerit inimile multora in rolul Monicai Geller din 1994 pana in 2004. De asemenea, ea a devenit cunoscuta pentru rolul Gale Weathers din franciza „Scream”. Courteney Cox implineste 60 de ani pe 15 iunie.

Russell Crowe

Actorul de origine australiana din Noua Zeelanda a devenit celebru pentru prestatia sa din filmul „Gladiatorul” (2000). Rolul i-a adus premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Russell Crowe va implini 60 de ani pe 7 aprilie.

Michelle Obama

Fosta Prima Doamna a Statelor Unite, nascuta la Chicago, implineste 60 de ani pe 17 ianuarie.

Keanu Reeves

Cu aspectul sau nemuritor, este greu de crezut ca Keanu Reeves intra in al saselea deceniu de viata. Starul din The Matrix va sufla in cea de-a 60-a lumanare pe 2 septembrie 2024.

Jeff Bezos

Antreprenorul si fostul CEO al Amazon este acum a treia cea mai bogata persoana din lume. Miliardarul isi sarbatoreste ziua de nastere pe 12 ianuarie.

Nicholas Cage

Cunoscut pentru activitatea sa intr-un numar mare de filme, castigatorul premiului Oscar a dobandit o reputatie incredibila de-a lungul anilor. Nicolas Cage implineste 60 de ani pe 7 ianuarie.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/people/637671/ces-stars-souffleront-leur-60eme-bougie-en-2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.