Stiai ca aceste vedete au fost autiste?

Distribuie cunoscutilor tai!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Unele vedete din aceasta lista te vor surprinde cu siguranta.

Persoanele care sufera de autism sunt confruntate adesea cu stigmatizare si cu stereotipuri negative peste tot unde merg. Ideile false cu privire la aceasta boala faciliteaza discriminarea. In cele ce urmeaza iti vom oferi o lista cu vedete care au suferit de autism.

Wentworth Miller

Vedeta din serialul Prison Break a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu autism in 2000. Aceasta noutate a fost relativ suprinzatoare deoarece actorul se apropia de varsta de 50 de ani la acea vreme.

Greta Thunberg

Activista de origine suedeza sufera de autism. Acest handicap i-a dat o multime de batai de cap de-a lungul vremii insa a stiut sa inverseze situatia si sa transforme aceasta slabiciune intr-o forta.

Albert Einstein

Acest fizician celebru se afla la originea teoriei relativitatii. Sindromul Asperger nu exista la acea vreme, cercetatori care i-au studiat personalitatea spun ca exista toate sansele ca acesta sa fi suferit de autism.

Anthony Hopkins

Starul britanic oscarizat, un actor indragit de un numar mare de persoane, a marcat mai multe generatii datorita talentului sau. Poate nu stiti un lucru despre el: faptul ca a fost diagonsticat cu autism. Conform propriilor declaratii, numeroase sunt persoanele diagnosticate cu autism foarte functionale dar inconstante. Au ticuri nervoase, au obiceiuri nervoase si ganduri obsesive.

Susan Boyle

Cantareata de origine scotiana sufera de sindromul Asperger. A fost diagnosticata in anul 2012 dupa ce i-a fost pus un diagnostic gresit, afectiuni ale creierului, in perioada copilariei. I-a lasat pe toti cei care urmareau Britain’s Got Talent fara voce in 2009 atunci cand a cantat I Dreamed a Dream. A fost judecata in mod gresit timp de mai multi ani insa averea sa se ridica la peste 40 de milioane de dolari. Putem spune ca a reusit sa isi ia revansa.

 

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/people/429587/saviez-vous-que-ces-stars-etaient-autistes

Distribuie cunoscutilor tai!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.