Aurel Tamas – interpret apreciat si un moderator de succes

aurel tamasAurel Tamas a reusit de fiecare data sa suprinda publicul cu cele mai frumoase melodii, in special atunci cand vorbim de melodiile de dragoste, la care artistul a avut un succes maxim. Majoritatea pieselor din albumele cu muzica usoara au fost, sunt si vor fi intotdeauna pe lista slagarelor romanesti, fredonate de generatii intregi, indiferent ca se afla in tara ori peste hotare.

Pe langa pasiunea pentru muzica, spectacole si evenimente, Aurel Tamas este si moderatorul unei emisiuni de succes pe un post TV. In cadrul acestei emisiuni, artistul are numerosi invitati de seama, alaturi de care canta si se bucura, oferindu-le astfel tuturor telespectatorilor o emisiune de succes, cu multa voie buna si muzica de calitate.

Aurel Tamas este apreciat de foarte multi oameni, iubitori ai muzicii romanesti si acest lucru se poate vedea si pe pagina oficiala de Facebook Aurel Tamas, unde peste 10 mii de fani ii scriu artistului zilnic, ii comenteaza postarile, ii apreciaza tinutele si emisiunile pe care le modereaza. Este foarte important pentru orice artist sa tina legatura cu fanii, iar Aurel Tamas face acest lucru, multumind fanilor ori de cate ori are ocazia, pentru modul in care vorbesc despre persoana lui, pentru faptul ca ii apreciaza vocea si ii fredoneaza melodiile.

Generatii peste generatii asculta piesele interpretului Aurel Tamas, fie la petreceri, la nunti, botezuri sau la spectacolele pe care acesta le sustine atat in tara, cat si in strainatate. Cei de peste granita nu rateaza niciun concert care-i apropie mai mult de casa, de locurile natale, de familie si prieteni si canta impreuna cu artistul piesele cele mai cunoscute.

Cei care inca nu au albumele lui, au posibilitatea sa le actizitioneze din shop-ul de pe site-ul oficial. Click aici pentru albume Aurel Tamas

Gasiti aici albumele “Trup de vant” lansat in 1999, “De-acasa cand am plecat”, “Ce-o avea lumea cu mine”, “Noapte buna, mama” lansate in Februarie respectiv Martie 2013, albumul de colinde, “Colinde II” lansat in Nioembrie 2003 si albumul “Furtuni de vise” lansat in Noiembrie 2005.

Piese precum “Doamne ce frumoasa esti”, “Mireasa visurilor mele”, “Eterna iubire”, “Te astept la malul marii”, “Eu plangeam si tu radeai”, “Doar o lacrima”, “Caravana”, “Noapte buna mama”, “Trup de vant”, “Balada saracului”, “Cantec pentru mama”, “Frumoasa”, “Unde esti iubito?”, “Doar marea” sau “Povestea iubirii” sunt doar cateva din melodiile care le fredoneaza toti cei care il apreciaza pe artistul cu vocea de aur pentru sufletul tau.

Aurel Tamas – Interpret de muzica populara, usoara si romante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.